Beoordelingen van I Love Sushi Enschede

Recente recensies

5.0
Corine
22 juli 2024

Ik bestel eigenlijk altijd sushi hier, want het is van goede kwaliteit. Ik heb alleen de laatste twee keer nigiri gekregen terwijl ik sashimi heb besteld. Mocht er iets op zijn, bel dan even en ga niet zelf de keuze veranderen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lauri
22 juli 2024

Ging garnicht heute nie wieder

Jess
21 juli 2024

Absoluut de beste! Altijd op tijd en heerlijk vers bereid

Jan P
20 juli 2024
Jeroen
20 juli 2024

Bijzonder vriendelijke en geduldige bezorger!

Irene
19 juli 2024

Goede kwaliteit. Keurig op tijd. En altijd vriendelijk personeel.

Demo
17 juli 2024

Was weer heerlijk. Tot de volgende keer!

Jannie
17 juli 2024
Jeff
16 juli 2024

Net als altijd weer lekker. Sushi/sashimi mix is gewoon goed, bezorging snel en vriendelijk. Gewoon zo blijven doorgaan!

Sabrina
15 juli 2024

Altijd erg tevreden over de kwaliteit sushi. De sushi is vers en de boxen zijn goed opgemaakt. Aanrader!

Barbara Meinsma-Strijker
13 juli 2024
Karin Schoneveld
13 juli 2024

Het eten was van prima kwaliteit en erg lekker. De bezorger was op de aangekondigde tijd aanwezig. Kortom zeer tevreden.

YH
13 juli 2024

Bestelling optijd, heerlijk gegeten.

L ossef
12 juli 2024
Inge
12 juli 2024

Supergoede service! Ik werd telefonisch goed geholpen en alles was op tijd klaar.

Patricia Lems
12 juli 2024

Heb erg lang moeten wachten op mijn bestelling. 1 uur en 20 min. Het eten was wel erg lekker!

Anne en wietse
11 juli 2024

Lekkere poke bowl, sushi mocht kouder. Precies op tijd

Laura
10 juli 2024
Linda
7 juli 2024

Erg lekker zoals altijd 😋 Wel jammer dat het 18.00 klaar zou zijn. En dat ik 20 min moest wachten.

Carola
7 juli 2024
Frank Kuipers
6 juli 2024

Perfect

Gert Scholts
6 juli 2024

Vond het niet zo lekker het leek me niet vers jammer

WH
5 juli 2024
Groot Hendriks
4 juli 2024

Helaas zat de sashimi die we besteld hadden niet bij de bezorgde bestelling vandaar dat we geen 4 of 5 sterren beoordeling kunnen geven

Maikel Pot
4 juli 2024

Top zoals altijd. Keurige bezorger en spot on op tijd.

Jos
4 juli 2024

Heerlijke sushi. Precies op tijd klaar. Voldoende garnituur meegeleverd Minpuntje : het was (te) veel :-) , maar gelukkighet komt altijd wel op. Maar het bijft lastig te bepalen hoeveel je hebt per persoon

Gerrike Helmens
2 juli 2024

1 gerecht zat er niet bij, verschillende keren gebeld maar geen gehoor, website was al gesloten. De rest was lekker.

Desire
1 juli 2024

Altijd heerlijk voorbereid.Mooie presentatie..

S
1 juli 2024
Berends
30 juni 2024
Reijmerink
26 juni 2024

Ik bestel vaak. Om dat ik het lekker vind. Deze keer kon je proeven dat de zalm ouder was. Zacht er licht uit. En smaakte anders. Deze keer is iets minder. Maar bestel vonder keer gewoon weer.

Nooit meer bestellen hier
22 juni 2024

De vis in sushi niet vers ruikte heel raar geen sojasaus en geen stokjes bezorgen 2 uur

Lisa
22 juni 2024

Het duurde erg lang, maar dat is logisch op een vrijdagavond. Echter waren ze een fried cripsy vergeten. Ik belde er achteraan, maar kreeg geen vriendelijke medewerker aan de telefoon. Het heeft toen nog ruim een half uur geduurd voordat het werd na bezorgd. De rol zat al die tijd in het bakje, want was niet meer crispy en lekker. Erg jammer.

Rb stolk
22 juni 2024

Niet vers helaas na meermaals goede kwaliteit te hebben ontvangen bij vorige bestellingen

Karin Delsing
21 juni 2024

Snel bezorgd en erg lekkere sushi

….
20 juni 2024
Reijmerink
20 juni 2024

Heel lekker mijn favoriete sushi.

Reijmerink
18 juni 2024

Normaal altijd goed. Ik bestel best vaak bij jullie en altijd lekker. Vandaag was de zalm niet lekker de zalm was niet te kauwen. Heel taai. En zat geen smaak aan. Anders dan normaal zalm zag er ook anders uit. Was niet lekker en moeilijk te eten. Heb het gewoon weg gegooid

Renate Hoonhorst
16 juni 2024

Netjes optijd geleverd. Vriendelijke bezorger Goed verpakt.

Frida
16 juni 2024

Lecker!

Linda
13 juni 2024

Heerlijke Sushi!

Ingeborg
9 juni 2024

Good as always

Bianca
8 juni 2024

Altijd I Love Sushi, is altijd lekker. Keurige bezorging, ook deze keer weer op tijd! Thanks!

JR
8 juni 2024

Was weer lekker, tot binnenkort :)

Deniz
6 juni 2024
Yvonne
3 juni 2024

Nigri flamed 2.20 p. St. Beetje duur. Japanse mayo erover is lekkerder

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J
2 juni 2024

Heerlijk zoals altijd!

JR
2 juni 2024

We bestellen bijna wekelijks en het blijft lekker !!

Monique
28 mei 2024

Echt de heerlijkste meest verse Sushi Sashimi en altijd zonder Tonijn zoals ik dat graag wil....En netjes op tijd bezorgd. Dikke 10 voor I❤️Sushi

Reijmerink
28 mei 2024

Zo als altijd lekker.

Super
27 mei 2024
..
27 mei 2024

Lekker, was ook optijd klaar

Simona Oosting
25 mei 2024

Zoals altijd vers en heerlijk. Bezorging was sneller dan verwacht. Vriendelijke bezorger. Top

Miriam
25 mei 2024

Contact gehad over de boxen omdat ik zwanger ben, er zijn een paar soorten sushi vervangen zodat het 50/50 vegan was. Het was heerlijk

Edwin
24 mei 2024
JR
23 mei 2024

Te lekkerrrrr gewoon...als het aan ons ligt bestellen we elke dag hahahahaha !

M
22 mei 2024
Harout zorg
22 mei 2024

Heel vers en heel lekker

Ilse en Danny
20 mei 2024

Wij hebben meerdere malen bij I love sushi besteld op locatie Hengelo, dit met erg goeie ervaringen. Vandaag besteld bij de locatie Enschede (afhalen) en het viel ons tegen en dit zijn de redenen, - bijna een half uur extra moeten wachten. - de warme artikelen waren warm, maar slap. - Scherpe sushi werd bijna door drongen door siracha. - sushi rijst was extreem plakkerig. Waardoor alle sushi uit elkaar viel, omdat ze vast geplakt tegen elkaar zaten. - weinig smaak in de sushi, terwijl we hetzelfde bestellen in Hengelo en dat is top! Voor ons geen I love sushi meer in Enschede, we blijven vertrouwd in Hengelo.

JR
20 mei 2024

Blijft lekkerrrr!

Martin Meijer
19 mei 2024

De sushi was een beetje te droog,

Moes
19 mei 2024

Heke vriendelijke telefoniste Sushi is gewoon de beste super lekker heb er meerdere geprobeerd maar kom toch bij de beste in enschede en daarbuiten

Yvonne
17 mei 2024

Goed gegeten, en heerlijke smaak en kwaliteit.

GodaMarcinkeviciute
16 mei 2024

The salmon was spoiled and made me sick... unfortunately this is the second time in a row this happens.. i will not be ordering again

Karin Delsing
14 mei 2024

Snelle bezorging en heel erg lekkere sushi.

Jannie van de Steeg
13 mei 2024
Nien
12 mei 2024

Was weer heerlijk 🤗.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vanity
12 mei 2024

Super lekker weer en snel bezorgd. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
12 mei 2024

Super snel!

Brigiet
8 mei 2024

Was heerlijk en de bezorging was mooi op tijd! Top!!

Fabian
8 mei 2024

Uitmuntend Zeer snel geleverd en lekker zoals altijd!

Henk Ossenvoort
7 mei 2024

Erg vlak van smaak.

Karin Delsing
6 mei 2024

Snelle bezorging en zeer goede kwaliteit sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J
5 mei 2024

Was weer lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carin Gerritsen
4 mei 2024

Was weer heerlijk

Romana
4 mei 2024

Super. Heerlijk gegeten en snel bezorgd!

NK
4 mei 2024
Anne en wietse
3 mei 2024

Goed optijd, kip was beetje zacht

Berend moes
2 mei 2024

Zoals altijd goeie kwaliteit en super lekker

Bastiaan
30 april 2024

Mooi op tijd en super lekkere boxen met sushi

Maaike
29 april 2024
Brigiet
28 april 2024

Koningsdag is natuurlijk zo'n dag dat het wat langer kan duren, maar als je om 19.55 een mail krijgt het is onderweg en het is er om 20.45u pas... Jammer!!

Bryan
28 april 2024
Nick
28 april 2024

Hallo, Wij hebben jullie nu 30+ keer geprobeerd te bellen alleen jullie zijn niet te bereiken…. Wij hebben 1 uur en 45 minuten moeten wachten op onze bestelling. Normaal gesproken vinden wij even wachten geen probleem, echter zitten wij aan een tijd verbonden dat we weer moesten vertrekken en hebben we in de tussentijd wat anders moeten eten. Het eten was ook koud bij aankomst… totaal het geld niet waard Met vriendelijke groet, Nick

Susan
27 april 2024

Lekker gegeten. Beetje krap in de wasabi.

Henk-Jan
27 april 2024

Keurig op tijd bezorgd, heerlijke sushi etc... kortom: dikke voldoende!

Inge schreuder
27 april 2024

Crunchy kip bijna verbrand en doordrenkt van het vet

Jan de Koning
27 april 2024

Bezorger stond op het verkeerde adres! Zal vast een foutje zijn geweest via de Website. Met een telefoontje was het opgelost en bezorging was maar een kwartiertje te laat. :)

Robert Winkelhuis
27 april 2024

Vele malen hier sushi besteld en altijd geweldig. Super vers en goede kwaliteit.

Leontine Seuren
26 april 2024

We kregen eerst de verkeerde bestelling bezorgd. 15 minuten later werd er weer gebeld en kregen we onze eigen bestelling en gaven we de verkeerd bezorgde bestelling terug. Maar goed dat we niet meteen begonnen waren aan de sushi anders had de rechtmatige eigenaar van onze " verkeerde bestelling" helemaal nietd gehad. De kwaliteit van de sushi viel ook tegen. Het zag er al met al " rommelig ' uit

gck
25 april 2024

Sehr schnell und lecker

Peter
23 april 2024

Sushi was niet helemaal vers. De boontjes bruin en de geflambeerde sushi had zwarte rijst van het vuur. Veel geld voor een teleurstellende avond.

Charon ten Vergert
22 april 2024
Do
20 april 2024

Mijn bestelling was niet compleet. Had een hele nette dame aan de telefoon, binnen 10 minuten hadden ze het gebracht! Super netjes. Smaakte weer erg lekker

Petra
20 april 2024

De tonijn rol was zeer vies, de rest smaakte goed

Nic
19 april 2024

Top, het was heeeeerlijk

Harout zorg
18 april 2024

Heel vers en lekker

Els
15 april 2024

Het was er super snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Debbie
14 april 2024

Super snel bezorgd op een zaterdag. Sushi smaakte super goed. Zeker een aanrader.

Vanity
13 april 2024

Super lekker weer! Zeker een aanrader!