Avaliações de I Love Sushi Enschede

Avaliações recentes

4.0
Marlies
Ontem
Mirjam
25 setembro 2022

Het was weer heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anka Ewers
25 setembro 2022

War sehr sehr lecker und preisleistung ist super da :) allerdings sind die Parkmöglichkeiten am Geschäft etwas schlecht :) aber das ist das geringere übel :)

A.
25 setembro 2022

Altijd heerlijke sushi! Vooral de outside crisypy en soft shell. Afhaal is vaak het snelst (in het weekend). Maar de bezorging was er dit keer (zaterdag) bijna 50 minuten eerder, super!

Henk-Jan
24 setembro 2022
Hannah Koop
23 setembro 2022
Antoinette
21 setembro 2022

Heerlijke sushi

Anoniem
20 setembro 2022

Ik bestel hier vaak. Heerlijke sushi voor een goed prijsje.

Marlies Nieuwenhuis
16 setembro 2022
Berni
16 setembro 2022
Katja
12 setembro 2022

Sehr Lecker

Debske
12 setembro 2022

Waren mooi op tijd en kwaliteit was ook weer goed. Prijskwaliteit is ook top. Hopelijk blijft dit zo 😁

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sandra
10 setembro 2022

Het was weer verschrikkelijk lekker 😊 echt top 👍🏻

L Ossef
10 setembro 2022
Carien
9 setembro 2022

De eerstvolgende tijd waar ik voor kon kiezen was 19:30. Had bij opmerkingen gezet of het misschien 19:15 kon worden. Ging er niet vanuit en in de mail stond 19:45. Keurig om 19:15 voor de deur! En het was heerlijk!!

Its mee
9 setembro 2022

Altijd goed.

Irene
5 setembro 2022

Heerlijke sushi. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Altijd vriendelijk personeel. En de nieuwe rol met gebakken garnaal is heerlijk.

Janny stuivenberg
4 setembro 2022

Compliment voor de leuke bediening de heerlijke en verse sushi

Enschede
4 setembro 2022

De Shusi was lekker. Jammer dat je maar 1 soya saus, 1 wasabi en 1 paar stokjes krijgt voor een bestelling van 30 EURO voor meerdere personen. Niet eerder mee gemaakt bij jullie.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Josette
3 setembro 2022
Nathan
31 agosto 2022
Faruk almaz
30 agosto 2022
Carlo
29 agosto 2022

Om 12.39 besteld dat ik om 18.00 het eten wou hebben. Krijg ik om 17.57 bericht dat de bezorger onderweg is komt hij pas om 18.25 aanzetten terwijl ik met een elektrische fiets er nog geen 5 min vanaf woon en dat vind ik gewoon niet kunnen Als ik zover van tevoren bestel om op een bepaalde tijd te gaan eten kan er bijna geen half uur tussen zitten En de sushi wat we hadden die normaal warm moest zijn was lauw

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sylke
28 agosto 2022

Sushi kwam pas 2,5 uur later dan het moment van bestellen… Er staat nergens aangegeven dat dit de verwachte bezorgtijd is. Erachter aangebeld en dan komt het erop neer dat je niet meer terug kan en het maar gewoon moet accepteren… heel erg jammer…

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
28 agosto 2022

De bezorger was niet echt vriendelijk kwam geen "eetsmakelijk" vanaf

Lars
28 agosto 2022
M
24 agosto 2022

Alleen jammer dat je bij een grote bestelling geen wasabi en gember erbij krijgt

Eddy
22 agosto 2022
Carien
20 agosto 2022

Eten was voor de gewenste tijd al klaar en het was heerlijk vers!

Quinten
19 agosto 2022

Ik vind dat 5 euro voor 24 stukjes sushi erg goedkoop is, hopen dat dit zo blijft en dan blijf ik het bestellen.

Diane Schenkeveld
18 agosto 2022
Manouk
16 agosto 2022

de fried crispy tuna was super lekker & origineel

Lennart Leuning
16 agosto 2022
Patrick
15 agosto 2022

Zoals altijd , prima 👌🏻

M
14 agosto 2022
Joost
14 agosto 2022
Frfr
14 agosto 2022
SL
12 agosto 2022
Ruta
12 agosto 2022
Pierweijer
11 agosto 2022

Lekker, goed verzorgd, en op tijd geleverd

Patrick
11 agosto 2022

Super snelle bezorging en lekker zoals altijd.

Sanne
10 agosto 2022

Heerlijk gegeten en bestelling mooi op tijd!

Esther
9 agosto 2022

Snel geleverd, heerlijke sushi.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mirjam
9 agosto 2022

Was super lekker. Zeker een aanrader

Laura
8 agosto 2022

Bezorger sprak geen Nederlands. Fijn dat jullie zulke mensen een kans geven uiteraard, maar niet iedereen spreekt Engels, dat is wel lastig voor deze bezorger. Verder smaakte de sushi wel goed.

Katja
7 agosto 2022
John
6 agosto 2022

Wederom heerlijk gegeten

Susan Pinkster
6 agosto 2022
P Bos
3 agosto 2022

Al vaak besteld. Altijd lekker en optijd bezorgd. Personeel is zeet vriendelijk! Ik ben fan!

Ruxandra
2 agosto 2022
Pierweijer
1 agosto 2022

Was lekker, vind alleen mayonaise op sushi niet geweldig

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marieke
1 agosto 2022

Heerlijke verse sushi blijft onze nr.1

Anouk Lammers
31 julho 2022

Altijd super lekker eten voor een goede prijs en over t algemeen snelle bezorging! Oftewel alles is top!

Hofsink
31 julho 2022

Een bezorging binnen een half uur!! Dit nodigd mij zeker uit om vaker een bestelling te doen! De sushi was goed vers en van zeer goede kwaliteit. Zowel de vis als vegetarisch variant!

Christine
30 julho 2022
Zoë
30 julho 2022

Alles was lekker, zal hier zeker nog een keer bestellen.

Suzanne Leutscher
28 julho 2022

I.v.m zwangerschap mag ik niet alles eten. Ik word altijd heel goed geholpen als ik wijzigingen vraag. Bijna altijd sneller geleverd dan de verwachtte tijd.

Mw
28 julho 2022

Eten was allemaal overhoop, en de sushi was niet goed gemaakt viel al uitelkaar helaas vaak besteld maar viel echt tegen

Jonge van klingeren
27 julho 2022

Was weer super snellen bezorging

Ercan
22 julho 2022
Mia Janssen
21 julho 2022
Herman Kroeze
19 julho 2022

Lekker.. maar niet bijzonder...

M. V.
17 julho 2022

Was deels niet wat ik besteld had

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Els
17 julho 2022

Erg snel bezorgd en lekker vers

Daphne
15 julho 2022

Erg lekker en perfect op tijd bezorgd, top!

Hennig
11 julho 2022
Jerry
11 julho 2022

Ik heb geen verbeter punten het was gewoon lekker

J
11 julho 2022

Altijd lekker en op tijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Annemarie
9 julho 2022
Rob
5 julho 2022
Vilja Huisman
3 julho 2022

Heerlijk gegeten, en de bestelling was er sneller dan in de mail aangegeven. Dus super tevreden!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Appie Aoulad
2 julho 2022

Gewoon eerlijk

Moes/loos
2 julho 2022

Lekkerste sushi van Enschede 👍👍👍

Manuela
1 julho 2022
Jip
30 junho 2022

Extreem snel bezorgd, echter waren de edamame boontjes niet volledig gaar.

Hanna
30 junho 2022

Heerlijk als altijd!

Mia Janssen
29 junho 2022

Perfect

Linda
29 junho 2022
Erica Holkenborg
27 junho 2022

Heerlijk vers

Marie
27 junho 2022

Lekker 🤤

E. Hasperhoven
26 junho 2022

Heerlijke sushi vooral de ebi’s.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Thomas
26 junho 2022

De avocado had donkere stukken die niet meer zo lekker waren

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Daisy
26 junho 2022

Heerlijke sushi, zeker voor herhalen waard!

Mark
22 junho 2022

Is echt super lekker 🍣

Anonym
22 junho 2022
Lena
20 junho 2022

Super lekker, meisje aan de kassa ook super vriendelijk, heel goed geholpen. Top zaak!!

Melissa
18 junho 2022

Altijd super lekker alleen jammer dat in de kip sushi en meerdere stukken geen kip zat van de rest altijd top

Dora
17 junho 2022

Hele sympathieke en aardige bezorger! Sushi was 15 later maar ze hadden netjes even gebeld hierover. Erg gewaardeerd.

Arjan de Groot
17 junho 2022

Altijd een feestje sushi van jullie… ! Bij vele besteld, maar jullie zijn de beste.. heerlijke sashimi… snel bezorgd, domo arigato

Nina
12 junho 2022
Vanity
11 junho 2022

Heerlijk eten zoals altijd, top!

patrick
10 junho 2022

heerlijke sushi! vriendelijk personeel

Daniel
10 junho 2022

Al vaak (bijna 20 keer) naar tevredenheid hier besteld, maar deze keer viel het erg tegen. De rijst was niet goed, het eten smakeloos en slap. Helaas misten de loempia's en moesten nabezorgd worden. Kan gebeuren, maar de loempia's waren vervolgens ijskoud. Hopelijk is de volgende bestelling wel weer super (zoals gewend van I Love Sushi).

Ellen
10 junho 2022

Het eten was heerlijk. Bezorging op tijd. Leuke aanbiedingen! zijn niet duur!

D
9 junho 2022

Vriendelijke bezorger top gozer!

Suzanne Leutscher
8 junho 2022

Had een opmerking geplaatst op de bestelling, ik had nog gebeld of dat goed was over gekomen, ze hebben met enorm lief en kundig geholpen. Weer heerlijk gegeten. Bedankt!!

Hanna
6 junho 2022
Suzan
5 junho 2022

Jammer als ik bij bijzinderheden vraag om de uitjes apart te serveren dat het er toch op ligt.....

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fenny Veldwijk
5 junho 2022
Anoniem
4 junho 2022

Nog nooit een teleurstelling geweest!

Oude Engberink
4 junho 2022

Snelle levering, uitstekende kwaliteit

Tiny
2 junho 2022

Bijzonder goede kwaliteit en netjes bezorgd, wij hebben er weer van genoten, heerlijk echte aanbeveling.

Josette
30 maio 2022
Chantal
29 maio 2022

Super snel en heerlijk eten!

Anoniem
29 maio 2022

Super snel geleverd en top kwaliteit.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jos
29 maio 2022

Bestelling op tijd klaar. Erg vriendelijk geholpen Super lekker. Standaard mag er iets meer wasabi en sojasaus bij. Misschien meer uitleg wat er in elke box zit. Als je nu op de foto klikt ga je meteen naar het bestellen ervan.

ER
28 maio 2022
Yvonne
27 maio 2022
Thomas Scholten
27 maio 2022

De sushi was zoals altijd goed alleen waren de boontjes niet allemaal even gaar en dus echt niet lekker

A.daoud
26 maio 2022

Was heerlijk

J van der veen
26 maio 2022
Anomien
25 maio 2022

Na problemen , opzich oke opgelost. Kwaliteit van de sushi was minder dan normaal ik gewend van i love sushi ben.

Soeniel Hanoeman
23 maio 2022

Super !!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anonymous
21 maio 2022
Rania Geuri
20 maio 2022
Geeske
20 maio 2022

Wij zij niet zo van al die sauzen op de sushi, komt de smaak van de sushi niet ten goede. Bezorging perfect, vaak binnen aangegeven tijd .

van Ek
20 maio 2022

Na bericht dat het onderweg was na meer dan een half uur maar gebeld waar het bleef. zouden contact leggen met de bezorger. 20 min daarna kwam er iemand vanuit een andere straat het eten brengen....verkeerd bezorgd. Heb wel gebeld dat het er nu wel was maar bezorgd door buurtgenoot.

Aysegul
18 maio 2022
Nina
15 maio 2022
Daniel
14 maio 2022
Jolijn
14 maio 2022

Prima sushi snelle bezorging

Anoniem
14 maio 2022
Rob
13 maio 2022

Lekker, vers en snel bezorgd

Eveline
9 maio 2022

Heerlijk gegeten!

Gb
8 maio 2022
Martin Witbreuk
6 maio 2022

Door het rijden waren de zalm en de tonijn van de rijst gevallen en er zat veel dressing over veel dingen helaas, misschien wat rustiger rijden met de scooter!!

Berend moes
6 maio 2022

Super lekker zeer tevreden!

Petra Bos
5 maio 2022

Altijd goed. Makkelijk te bestellen online je wordt op de hoogte gehouden. En het smaakt elke keer erg lekker!!!!

M
2 maio 2022

Heerlijk gegeten! Iets later dan verwacht maar werden netjes gebeld.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Els
30 abril 2022

Lekker eten en snel bezorgd, zoals altijd

Karlijn
27 abril 2022

Het was super lekker zoals altijd! 🙏😍 Zo lekker dat mijn vriendin zich overvol heeft gegeten 😂

Marina Walraven
23 abril 2022

Bestelling was snel en de sushi was heerlijk. Voor herhaling vatbaar.

Anja Wijering
18 abril 2022

Ik had de ‘sushi sashimi box’ en crispy tuna. Erg smakelijk allemaal.

Ellen
18 abril 2022

Alles heel prima, de sushi, de bezorging, alsook de ‘nalevering’ (2 zakjes) van de extra wasabi. Echter blijft de hoeveelheid wasabi tov de hoeveelheid sushi (uiteindelijk 5 zakjes totaal op zo’n 70 sushi) wat ons betreft echt te weinig.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Elvira
16 abril 2022

Super ook goed, rekening gehouden met onze wensen

Sushi lover
15 abril 2022

Was heeeeeeerlijk zoals altijd

Hanna
15 abril 2022
N@th@lie & Helen@
14 abril 2022

Echt super lekker!!

Mariska Vries
10 abril 2022

Heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Aliço
10 abril 2022

Zeer lekker, goeie aanbiedingen

Anna
9 abril 2022

De sushi van jullie is altijd erg lekker en de bezorging is altijd op tijd ! Tevreden klant 😊

Priscilla Rotinsulu-Spann
7 abril 2022

Snelle levering door een hele lieve vriendelijke bezorger.

Hanna
6 abril 2022

Sushi was erg lekker, maar deel van de sushi was op de kop vervoerd waardoor de vulling van de gunkan in het hele bakje zat, maar niet meer op de gunkan. En de saus van de soft shells zat ook overal behalve op de soft shels zelf.

Wilma Andres
5 abril 2022

Top! Bestelling zag er fleurig, vers en fris uit en werd met zorg bezorgd! We hebben ervan gesmuld!

Natasja
3 abril 2022

Sushi smorgens besteld om smiddags op te halen. Heerlijke gegeten bij zieke vriendin en samen gezellig gesmikkeld.

Saskia
2 abril 2022

Het was heerlijk! De bezorging prima!

Amber Klok
2 abril 2022
Moniek
2 abril 2022

Meestal zeer compleet, vandaag helaas geen stokjes, sojasaus en wasabi. Sushi was gelukkig smakelijk als altijd

Veronique Bergsma
2 abril 2022

Heerlijk gegeten

Simone
2 abril 2022

De tijd komt bijna nooit overeen met wat is opgeheven in de mail. Het eten is altijd heerlijk. Lekker vers.

Martine jonker
31 março 2022

Heerlijk verse sushi en wat warm moest zijn was warm. Snelle bezorging

Ben dover
27 março 2022

Prima, duurde wel lang

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kayleigh
27 março 2022

Altijd zeer goed eten en veel sneller bezorgd als verwacht! Blijft mijn favoriete sushi zaak!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Russ
27 março 2022

Always fresh and fast delivery!

Darlainne
26 março 2022

Good sushi rice

Martin Witbreuk
26 março 2022

Het was weer super lekker, thx👌🏻

Els
24 março 2022

Donderdagavond snelle bezorging, lekkere sushi, niet te droog

Leijssenaar
24 março 2022

Wederom voor de 3e! keer klopte de bestelling niet…..

Dafne
24 março 2022
Martin
22 março 2022

👌🏼👌🏼

Theo
21 março 2022

Het Heeft weer goed gesmaakt. Het stond op tijd klaar . Kom zeker terug.

Wittendorp
21 março 2022

Dat het op bepaalde tijden drukker is dan normaal, alle begrip voor, maar dat een bezorging 20:15uur er zou zijn en vervolgens het nog een kwartier duurt maakt dat wij in totaal 1uur en drie kwartier hebben moeten wachten …. Als ik dit vooraf mijn bestelling te plaatsten had geweten, had ik deze bestelling nooit geplaatst. Mvg Claudette

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hanna
20 março 2022
V
20 março 2022

Altijd lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henri
20 março 2022

Heerlijk ,alles heel vers.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Eva
20 março 2022

Wij bestellen vaker bij I Love Sushi maar dit keer was de sushi echt niet lekker. De sushi was doordrenkt van saus, de avocado keihard en de sushi viel uit elkaar. Na gebeld te hebben kregen we vrij snel de bestelling opnieuw en dit keer was het wel weer zeer smaakvol en goed! Netjes opgelost!

Demy
20 março 2022

Heerlijk en mooi op tijd bezorgd!

EW Ertmann
20 março 2022

Zoals altijd: op tijd besteld voor een tijd en het stond keurig klaar. Smaakte ook weer prima!

Suus
20 março 2022

Was lekker zoals altijd.

Daniel
19 março 2022

The best personel 👌

Mike
19 março 2022

1 flesje sojasaus bij 64 sushi.... Pennine wise pound foolish.. . :( Supersnel bezorgd, dat dan weer wel.. :)

Dijkstra
19 março 2022

Super snelle service! En heerlijk!

Ali
19 março 2022

Goed bezig!

Henk
17 março 2022
-
16 março 2022
P
14 março 2022

Zoals altijd heerlijke sushi en op tijd bezorgd. Bestel hier al jaren en blijf dit ook doen de allerbeste service en sushi

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lisa
13 março 2022

🙏🏾♡!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

K
13 março 2022
M
12 março 2022

⭐️ De beste sushi! ⭐️ De leukste, snelste bezorgers die je eten altijd perfect netjes laten! Bezorger Thijs is onze favoriet, wat een Topper! 💪🏼

Maikel
11 março 2022

Top als altijd

X
9 março 2022
S>A
8 março 2022

Heerlijk

Renan Machado Cardoso
7 março 2022

Lekker eten en snel bezorging... alleen veel te veel e-mails voor zo een klein order.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Guus van der Linden
6 março 2022

Is hier moeilijk te vinden, stond al klaar om te helpen als het niet gevonden kon worden, maar gevonden en snel naar 4 hoog gelopen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Eveline
5 março 2022

De sushi was erg lekker. De warme gerechten echt goed warm en knapperig. Heerlijk gegeten.

Hanna
5 março 2022
Lisa
5 março 2022

Thanka again ♡♡♡

LP
4 março 2022
Ace
4 março 2022

Goed bezig!

Petra Bos
3 março 2022

Iets te laat maar super lekker!!!!!! Vriendelijke bezorger !!! Dus te laat is helemaal okee

N@th@lie
1 março 2022

Het was weer heerlijk!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rania Geuri
28 fevereiro 2022
Fam Jari
27 fevereiro 2022

Altijd heerlijk en goede service!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Linda
26 fevereiro 2022

Snelle bezorging en zoals altijd een heerlijke maaltijd!

Lisa
24 fevereiro 2022

♡♡♡

Smulpaap
23 fevereiro 2022

Supers vers, gevarieerd en bijzonder lekker.

Stukker
21 fevereiro 2022

De gefrituurde sushi was heerlijk, de rest van mijn bestelling was niet te eten. Veel te veel saus. Bestel hier nooit weer.

Dusty
20 fevereiro 2022

Zeer tevreden

Wassink
20 fevereiro 2022

Was bezorgd 10 huizen verderop en meteen vertrokken. De buurman kwam het zelf mopperend brengen.

John & Jane Doe
19 fevereiro 2022

Lekkerrrrrr

Anouk
19 fevereiro 2022
M.G.
19 fevereiro 2022

Stond op tijd klaar, netjes verpakt en de smaak was goed! Het was de eerste keer dat we hier hebben gehaald, maar zullen hier nu waarschijnlijk wel vaker halen als we in de buurt zijn.

Lisa
17 fevereiro 2022

Dankjulliewel ♡

Nicole
15 fevereiro 2022

Was weer helemaal top!

Wilma Andres
14 fevereiro 2022

De schaal met sushi’s liever recht (horizontaal) afleveren, zodat niet alles naar één kant schuift. Verder tevreden.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

David
14 fevereiro 2022

Niets mis mee, was netjes op de afgesproken tijd klaar.

Nigel
13 fevereiro 2022

Goed van smaak, gevarieerd aanbod,snelle bezorging

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dijkstra
13 fevereiro 2022

Heerlijk! Weer voor herhaling vatbaar....

R Wemekamp
13 fevereiro 2022
Jansen
12 fevereiro 2022

Besteld Studentenbox Enschede. Bezorging: Bij het openen van de box zagen we dat alles naar 1 kant geschoven was en half over elkaar heen lag en een stuk of 10 stukjes in elkaar gedrukt waren. Bij het vastpakken met de stokjes viel de sushi uit elkaar. Deel leek het alsof dit kwam door de bereiding, maar ook de bezorging zal er niet aan meegewerkt hebben. De smaak was prima, maar voor een 2 persoons afhaal maaltijd van meer dan 35 euro, was dit onvoldoende.

Anouck
12 fevereiro 2022

Mooi optijd compleet prima eten.

Jellie van der veeen
10 fevereiro 2022

Was weer heerlijk

Torben
7 fevereiro 2022

Jammer dat veel duurder is geworden, dat wordt iets minder sushi voor mij :(. kwaliteit was weer goed zoals gewoonlijk.

Suus
7 fevereiro 2022

Was weer lekker👍👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Alex
6 fevereiro 2022

Best of the best

CAS
5 fevereiro 2022

Was weer heerlijk!

Sebastian
5 fevereiro 2022
Deb
3 fevereiro 2022
Marja
31 janeiro 2022

Het etwn was lekker vers en goed iptijd geleverd een echte aanrader

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Suus
30 janeiro 2022

Eten was heerlijk

Stokkers
30 janeiro 2022

De rijst was slap. De sushi hapjes vielen uit elkaar. Niet vers leek het wel. Weinig smaak aan.

Tijs
24 janeiro 2022
Elke
23 janeiro 2022

Heerlijke sushi.

Familie
22 janeiro 2022
D
22 janeiro 2022

Bezorger was heel snel & eten was wel goed

Martijn
22 janeiro 2022
Esther Hasperhoven
21 janeiro 2022

Altijd goed, vers en lekker

Mary
21 janeiro 2022
Henk Mulder
20 janeiro 2022

Weer lekker gegeten, bestelling prima op tijd. Snel weer doen

Db
19 janeiro 2022
Thijs
18 janeiro 2022

Bezorger wist dat hij wisselgeld moest geven, want ik hoorde hem in zijn hand rinkelen maar toch besloten om met 30 euro weg te lopen? Aparte actie. Heb hem daarna terug geroepen en deed alsof hij er niks vanaf wist .. ?

Raghdaa
17 janeiro 2022
Monique
17 janeiro 2022

Sushi Sashimi besteld maar omdat ik geen tonijn lust gevraagd of het ook alleen met zalm kon...Geen probleem en idd ondanks drukte toch snel bezorgd en zonder tonijn . Medewerkster gaf me zelfs de tip om van de kortingscode gebruik te maken. Heerlijke vers bereide sushi en de zalm sashimi was goddelijk. Zeer tevreden...

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cindy
17 janeiro 2022

stokjes vlees erg vet, sushi niet heel vers.

-
17 janeiro 2022
Temmen
17 janeiro 2022

Altijd goed en lekker en super vriendelijken meedenkend personeel!

Rob
17 janeiro 2022
Sabine
16 janeiro 2022
Merel
16 janeiro 2022

Helemaal top! Wij hadden een hele grote bestelling maar werd netjes optijd geleverd!

Anoniem
16 janeiro 2022

Het duurde rond de 2 uur voor de bestelling. De garnalen waren koud geworden alleen de sushi was wel lekker.

Henk
15 janeiro 2022

Perfect op tijd en weer lekker!

Anh
15 janeiro 2022

Kwaliteit en service zijn perfect. Wij bestellen altijd bij I love sushi.

Jeff
15 janeiro 2022

Gewoon lekkere sushi voor een mooi prijsje. Nu 2 keer besteld en beide keren ruim voor de geschatte bezorgtijd bezorgd. Mocht je nog twijfelen, niet doen, gewoon eens proberen!

Babel
15 janeiro 2022
Stokies
14 janeiro 2022

Was super lekker we hebben genoten

Ellen
14 janeiro 2022
E
14 janeiro 2022

Heeeeeerlukkk

Michel
13 janeiro 2022

Eerder dan verwacht en erg lekker

Leijssenaar
12 janeiro 2022

Voor de 3e keer klopte de bestelling niet en moest er worden nageleverd wat trouwens weer een half uur duurde…..jammer

MP
10 janeiro 2022

Goed van smaak. Mooi op tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Frank L. Milané
9 janeiro 2022

Na telefonisch verzoek om de bezorging te bespoedigen stond de bezorger heel snel voor de deur. Klasse! Heel veel dank!

P.
8 janeiro 2022

Eten was heel lekker en de bezorger was heel aardig :)

Amber
7 janeiro 2022

Was erg lekker !

Zuju
6 janeiro 2022

Toptoptop ♡♡♡

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lisa
6 janeiro 2022

Very nice ♡

Dees
4 janeiro 2022

Top

Rutger
4 janeiro 2022
Anoniem
4 janeiro 2022

Lekker sushi maar de bezorging duurde heel lang (2 uur).

Denise
4 janeiro 2022

Een uur later dan de mail aangaf dat ze er zouden zijn, zouden tegenbericht en zelf niet te bereiken helaas. Daarnaast een zalmrol waarbij de laatste 2 stukken al geen zalm meer zat. Avocado erin was gewoon heel erg bruin. Niet gewend van i love sushi.

D
4 janeiro 2022

Heerlijk, gewoon goede sushi. Ga zeker vaker bestellen hier.

Elfring
3 janeiro 2022

Al meerdere keren wat besteld. altijd goede hoeveelheid en kwaliteit.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Annemiek
2 janeiro 2021

Super houden goed rekening met wensen en allergieën!!

Ritchie
2 janeiro 2021

De sushi was heerlijk. Een prima prijs voor een gevarieerde maaltijd. Het proefde heel vers. Bedankt!

Sean
1 janeiro 2021

Lekker gegeten, verwachte bezorgtijd klopte exact. Super, bedankt.

Eduard
1 janeiro 2021
Jan Dekker
1 janeiro 2021

Goed verzorgd tegen een nette prijs

Bert Wesseler
31 dezembro 2021

De meeste gerechtjes waren lekker, maar een aantal vielen helaas tegen.

Daphne
31 dezembro 2021

Erg lekker en super snel bezorgd. En dat op Oudejaarsavond!!

Van der Meer
26 dezembro 2021

Goeie hoeveelheid en kwaliteit!!

MJO
26 dezembro 2021

De sushi was zoals altijd heel lekker. Helaas was de bezorger een stuk sjagrijn. Voor 122 euro bestellen en dan zo afgeleverd worden is wel jammer voor de uitstraling van het bedrijf....

Chantal Wisselo
25 dezembro 2021

Super goed

Gerrald
25 dezembro 2021

Goede sushi, soepele bestelling, opmerkingen op de order wordt ook echt wat mee gedaan (contact nav gember, aankloppen op raam ipv bellen)

David
25 dezembro 2021

Was goeie !

Suus
24 dezembro 2021

Het was heerlijk. Hellemaal top.

Caroline
21 dezembro 2021

Heerlijke sushi voor een goede prijs.

M
20 dezembro 2021

De beste sushi is van i love sushi. De sushi is altijd perfect gemaakt, nog warm en door een vriendelijke bezorger bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
17 dezembro 2021
👍🏽
16 dezembro 2021

👍🏽👍🏽👍🏽

Anouk Spin
14 dezembro 2021

Heel erg lief behandeld vandaag, er was een man die mij en een vriendin achtervolgde. We hebben daar lang gewacht en een ban de bezorgers is met ons mee gereden naar het station. En het eten was ook nog is lekker!!

M
14 dezembro 2021

Heerlijk gegeten.

Hanna
14 dezembro 2021
Louis
13 dezembro 2021

In tegenstelling tot andere review heb ik genoten van de sushi's. Ze waren lekker. De bezorging was iets later dan afgesproken, maar dat mocht de "eet" pret niet drukken.

Esmee
12 dezembro 2021

Lekkere sushi, bezorging duurde erg lang maar wel netjes opgelost

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerard
12 dezembro 2021

De sushi is erg lekker (ik rij er graag een stuk voor om, ondanks dat we 3 sushi afhaalpunten in ons dorp hebben. De afhaaltijd die ik had opgegeven is super aangehouden Zeer vriendelijk personeel en professionele afhandeling.

Zeb
10 dezembro 2021

Ik kreeg niet genoeg soja saus

Henk Mulder
9 dezembro 2021

De sushi was weer erg lekker. Een puntje van kritiek, de rollen zouden strakker gedraaid moeten worden. Sommige vallen makkelijk uiteen.

Rosa
8 dezembro 2021
Ella
6 dezembro 2021