Reviews from I Love Sushi Enschede

Recent reviews

5.0
Linda
13 June 2024

Heerlijke Sushi!

Ingeborg
9 June 2024

Good as always

Bianca
8 June 2024

Altijd I Love Sushi, is altijd lekker. Keurige bezorging, ook deze keer weer op tijd! Thanks!

JR
8 June 2024

Was weer lekker, tot binnenkort :)

Deniz
6 June 2024
Yvonne
3 June 2024

Nigri flamed 2.20 p. St. Beetje duur. Japanse mayo erover is lekkerder

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J
2 June 2024

Heerlijk zoals altijd!

JR
2 June 2024

We bestellen bijna wekelijks en het blijft lekker !!

Monique
28 May 2024

Echt de heerlijkste meest verse Sushi Sashimi en altijd zonder Tonijn zoals ik dat graag wil....En netjes op tijd bezorgd. Dikke 10 voor I❤️Sushi

Reijmerink
28 May 2024

Zo als altijd lekker.

Super
27 May 2024
..
27 May 2024

Lekker, was ook optijd klaar

Simona Oosting
25 May 2024

Zoals altijd vers en heerlijk. Bezorging was sneller dan verwacht. Vriendelijke bezorger. Top

Miriam
25 May 2024

Contact gehad over de boxen omdat ik zwanger ben, er zijn een paar soorten sushi vervangen zodat het 50/50 vegan was. Het was heerlijk

Edwin
24 May 2024
JR
23 May 2024

Te lekkerrrrr gewoon...als het aan ons ligt bestellen we elke dag hahahahaha !

M
22 May 2024
Harout zorg
22 May 2024

Heel vers en heel lekker

Ilse en Danny
20 May 2024

Wij hebben meerdere malen bij I love sushi besteld op locatie Hengelo, dit met erg goeie ervaringen. Vandaag besteld bij de locatie Enschede (afhalen) en het viel ons tegen en dit zijn de redenen, - bijna een half uur extra moeten wachten. - de warme artikelen waren warm, maar slap. - Scherpe sushi werd bijna door drongen door siracha. - sushi rijst was extreem plakkerig. Waardoor alle sushi uit elkaar viel, omdat ze vast geplakt tegen elkaar zaten. - weinig smaak in de sushi, terwijl we hetzelfde bestellen in Hengelo en dat is top! Voor ons geen I love sushi meer in Enschede, we blijven vertrouwd in Hengelo.

JR
20 May 2024

Blijft lekkerrrr!

Martin Meijer
19 May 2024

De sushi was een beetje te droog,

Moes
19 May 2024

Heke vriendelijke telefoniste Sushi is gewoon de beste super lekker heb er meerdere geprobeerd maar kom toch bij de beste in enschede en daarbuiten

Yvonne
17 May 2024

Goed gegeten, en heerlijke smaak en kwaliteit.

GodaMarcinkeviciute
16 May 2024

The salmon was spoiled and made me sick... unfortunately this is the second time in a row this happens.. i will not be ordering again

Karin Delsing
14 May 2024

Snelle bezorging en heel erg lekkere sushi.

Jannie van de Steeg
13 May 2024
Nien
12 May 2024

Was weer heerlijk 🤗.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vanity
12 May 2024

Super lekker weer en snel bezorgd. Aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Els
12 May 2024

Super snel!

Brigiet
8 May 2024

Was heerlijk en de bezorging was mooi op tijd! Top!!

Fabian
8 May 2024

Uitmuntend Zeer snel geleverd en lekker zoals altijd!

Henk Ossenvoort
7 May 2024

Erg vlak van smaak.

Karin Delsing
6 May 2024

Snelle bezorging en zeer goede kwaliteit sushi.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J
5 May 2024

Was weer lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Carin Gerritsen
4 May 2024

Was weer heerlijk

Romana
4 May 2024

Super. Heerlijk gegeten en snel bezorgd!

NK
4 May 2024
Anne en wietse
3 May 2024

Goed optijd, kip was beetje zacht

Berend moes
2 May 2024

Zoals altijd goeie kwaliteit en super lekker

Bastiaan
30 April 2024

Mooi op tijd en super lekkere boxen met sushi

Maaike
29 April 2024
Brigiet
28 April 2024

Koningsdag is natuurlijk zo'n dag dat het wat langer kan duren, maar als je om 19.55 een mail krijgt het is onderweg en het is er om 20.45u pas... Jammer!!

Bryan
28 April 2024
Nick
28 April 2024

Hallo, Wij hebben jullie nu 30+ keer geprobeerd te bellen alleen jullie zijn niet te bereiken…. Wij hebben 1 uur en 45 minuten moeten wachten op onze bestelling. Normaal gesproken vinden wij even wachten geen probleem, echter zitten wij aan een tijd verbonden dat we weer moesten vertrekken en hebben we in de tussentijd wat anders moeten eten. Het eten was ook koud bij aankomst… totaal het geld niet waard Met vriendelijke groet, Nick

Susan
27 April 2024

Lekker gegeten. Beetje krap in de wasabi.

Henk-Jan
27 April 2024

Keurig op tijd bezorgd, heerlijke sushi etc... kortom: dikke voldoende!

Inge schreuder
27 April 2024

Crunchy kip bijna verbrand en doordrenkt van het vet

Jan de Koning
27 April 2024

Bezorger stond op het verkeerde adres! Zal vast een foutje zijn geweest via de Website. Met een telefoontje was het opgelost en bezorging was maar een kwartiertje te laat. :)

Robert Winkelhuis
27 April 2024

Vele malen hier sushi besteld en altijd geweldig. Super vers en goede kwaliteit.

Leontine Seuren
26 April 2024

We kregen eerst de verkeerde bestelling bezorgd. 15 minuten later werd er weer gebeld en kregen we onze eigen bestelling en gaven we de verkeerd bezorgde bestelling terug. Maar goed dat we niet meteen begonnen waren aan de sushi anders had de rechtmatige eigenaar van onze " verkeerde bestelling" helemaal nietd gehad. De kwaliteit van de sushi viel ook tegen. Het zag er al met al " rommelig ' uit

gck
25 April 2024

Sehr schnell und lecker

Peter
23 April 2024

Sushi was niet helemaal vers. De boontjes bruin en de geflambeerde sushi had zwarte rijst van het vuur. Veel geld voor een teleurstellende avond.

Charon ten Vergert
22 April 2024
Do
20 April 2024

Mijn bestelling was niet compleet. Had een hele nette dame aan de telefoon, binnen 10 minuten hadden ze het gebracht! Super netjes. Smaakte weer erg lekker

Petra
20 April 2024

De tonijn rol was zeer vies, de rest smaakte goed

Nic
19 April 2024

Top, het was heeeeerlijk

Harout zorg
18 April 2024

Heel vers en lekker

Els
15 April 2024

Het was er super snel!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Debbie
14 April 2024

Super snel bezorgd op een zaterdag. Sushi smaakte super goed. Zeker een aanrader.

Vanity
13 April 2024

Super lekker weer! Zeker een aanrader!

Anouk
8 April 2024

Kwam pas na 2 uur aan, eten was oke maar eigenlijk al over mn trek heen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Pamela
7 April 2024
Maudie
6 April 2024

Bestel vaker bij I love sushi maar vond het vandaag echt niet lekker. Vooral de tonijn had een erg rare nasmaak alsof deze al heel lang had gelegen. Tegenvaller

J
5 April 2024

Blijft lekker!

Suzi Alcharif
5 April 2024

Als altijd heerlijk .

Romano
5 April 2024

Jammer dat de 1e keer het mis ging met mijn bestelling daar naast klopte heel de bestelling niet geen kip of garnaal gezien erg jammer

Jetje
3 April 2024

Was goed vandaag en lekker warm 👍🏻

Patricia
2 April 2024

Supper lekker

T
1 April 2024
Lammersen
1 April 2024

Het was heel erg lekker, de sushi stukjes waren wel een beetje aan de grote kant

Jenny
31 March 2024

Zoals altijd erg vers en super lekker

Paul
29 March 2024
Carl
26 March 2024

Had het eten afgehaald maar was niet warm .

John
25 March 2024

jullie app werkt niet. Niet mogelijk om naar betaallink bestelling te gaan.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dirk Mentink
24 March 2024

Bezorgtijd was 1,5uur. Dat was het enige minpuntje, voor de rest alles prima in orde.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Angelina
24 March 2024

Ga door waar jullie mee bezig zijn😉 Jullie hebben lekkere sushi en het is betaalbaar vergelijken met alle andere sushi zaken hier in Enschede plus dat jullie leuke acties hebben🤟 ik bestel altijd bij jullie, want bij jullie heb ik goed eten voor weinig 😉

Maikel
23 March 2024

Top als altijd

Jacob Raatjes
22 March 2024

Echt heel goede sushi. Heel vers en smakelijk. Maar wel aan de prijs...

Jeroen
18 March 2024

Ik bestel regelmatig, maar nu 2,5 uur op de bestelling moeten wachten. De warme gerechten waren niet meer warm. Jammer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Leandro Lopes Freire Inverno
17 March 2024

Mahalo, for This perfect Pokébowl!

Siegerinn
17 March 2024
Marieke
16 March 2024
Jan P
16 March 2024

Was wederom weer lekker en snel bezorgd

Daniël
15 March 2024

Snel bezorgd, goede kwaliteit en goed betaalbaar! Ik bestel graag bij I Love Sushi.

T
12 March 2024

Er was iets niet goed aan de bestelling zoals besteld. Na een belletje kreeg ik direct het juiste bezorgd binnen een kwartier. Netjes opgelost en t eten was heerlijk.

Leon
12 March 2024

Ich hatte in 3 Makis Gräten vom Lachs.. Ansonsten war das Essen super

Dennis Vos
11 March 2024

Prijzen zijn behoorlijk gestegen!!

Suzi Alcharif
10 March 2024

Als altijd prima en heerlijk.

Wilco
9 March 2024

Eten was zoals gewoon weer heerlijk helaas om 22:30 toen wij begonnen te genieten kwam ik er achter dat de bestelling niet compleet was. De bestelde gember zat niet bij de bestelling.

Ronald
9 March 2024
Evelien
9 March 2024

Heerlijk!

Frank Kuipers
3 March 2024

Heerlijk zoals altijd. Jullie waren de gember vergeten helaas. Kan gebeuren.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marjon Schophaus
3 March 2024

Vers, lekker

Beukinga
2 March 2024

Gewoon geweldig en het smaakte heerlijk

Jeroen
2 March 2024

Enige verbeterpunt is dat de vegan variant van Box D een vaste plek op het menu moet krijgen. Was fantastisch!

D
1 March 2024

Heerlijk goede kwaliteit vis

Lisa
28 February 2024

Het was erg lekker, zoals altijd. Maar kwam wel 40 minuten te laat. We hadden een paar uur van te voren besteld om in de werkpauze te eten. Door 40 min laat, konden we eigenlijk geen pauze meer houden. Erg jammer.

AK
26 February 2024

Alles perfekt

Helena
26 February 2024

Lekker!!

Maria
26 February 2024

Ruim 2,5 uur gewacht!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.