Reviews from I Love Sushi Enschede

Recent reviews

4.0
Manouk
Yesterday

de fried crispy tuna was super lekker & origineel

Lennart Leuning
Yesterday
Patrick
15 August 2022

Zoals altijd , prima 👌🏻

M
14 August 2022
Joost
14 August 2022
Frfr
14 August 2022
SL
12 August 2022
Ruta
12 August 2022
Pierweijer
11 August 2022

Lekker, goed verzorgd, en op tijd geleverd

Patrick
11 August 2022

Super snelle bezorging en lekker zoals altijd.

Sanne
10 August 2022

Heerlijk gegeten en bestelling mooi op tijd!

Esther
9 August 2022

Snel geleverd, heerlijke sushi.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mirjam
9 August 2022

Was super lekker. Zeker een aanrader

Laura
8 August 2022

Bezorger sprak geen Nederlands. Fijn dat jullie zulke mensen een kans geven uiteraard, maar niet iedereen spreekt Engels, dat is wel lastig voor deze bezorger. Verder smaakte de sushi wel goed.

Katja
7 August 2022
John
6 August 2022

Wederom heerlijk gegeten

Susan Pinkster
6 August 2022
P Bos
3 August 2022

Al vaak besteld. Altijd lekker en optijd bezorgd. Personeel is zeet vriendelijk! Ik ben fan!

Ruxandra
2 August 2022
Pierweijer
1 August 2022

Was lekker, vind alleen mayonaise op sushi niet geweldig

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marieke
1 August 2022

Heerlijke verse sushi blijft onze nr.1

Anouk Lammers
31 July 2022

Altijd super lekker eten voor een goede prijs en over t algemeen snelle bezorging! Oftewel alles is top!

Hofsink
31 July 2022

Een bezorging binnen een half uur!! Dit nodigd mij zeker uit om vaker een bestelling te doen! De sushi was goed vers en van zeer goede kwaliteit. Zowel de vis als vegetarisch variant!

Christine
30 July 2022
Zoë
30 July 2022

Alles was lekker, zal hier zeker nog een keer bestellen.

Suzanne Leutscher
28 July 2022

I.v.m zwangerschap mag ik niet alles eten. Ik word altijd heel goed geholpen als ik wijzigingen vraag. Bijna altijd sneller geleverd dan de verwachtte tijd.

Mw
28 July 2022

Eten was allemaal overhoop, en de sushi was niet goed gemaakt viel al uitelkaar helaas vaak besteld maar viel echt tegen

Jonge van klingeren
27 July 2022

Was weer super snellen bezorging

Ercan
22 July 2022
Mia Janssen
21 July 2022
Herman Kroeze
19 July 2022

Lekker.. maar niet bijzonder...

M. V.
17 July 2022

Was deels niet wat ik besteld had

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Els
17 July 2022

Erg snel bezorgd en lekker vers

Daphne
15 July 2022

Erg lekker en perfect op tijd bezorgd, top!

Hennig
11 July 2022
Jerry
11 July 2022

Ik heb geen verbeter punten het was gewoon lekker

J
11 July 2022

Altijd lekker en op tijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annemarie
9 July 2022
Rob
5 July 2022
Vilja Huisman
3 July 2022

Heerlijk gegeten, en de bestelling was er sneller dan in de mail aangegeven. Dus super tevreden!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Appie Aoulad
2 July 2022

Gewoon eerlijk

Moes/loos
2 July 2022

Lekkerste sushi van Enschede 👍👍👍

Manuela
1 July 2022
Jip
30 June 2022

Extreem snel bezorgd, echter waren de edamame boontjes niet volledig gaar.

Hanna
30 June 2022

Heerlijk als altijd!

Mia Janssen
29 June 2022

Perfect

Linda
29 June 2022
Erica Holkenborg
27 June 2022

Heerlijk vers

Marie
27 June 2022

Lekker 🤤

E. Hasperhoven
26 June 2022

Heerlijke sushi vooral de ebi’s.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Thomas
26 June 2022

De avocado had donkere stukken die niet meer zo lekker waren

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Daisy
26 June 2022

Heerlijke sushi, zeker voor herhalen waard!

Mark
22 June 2022

Is echt super lekker 🍣

Anonym
22 June 2022
Lena
20 June 2022

Super lekker, meisje aan de kassa ook super vriendelijk, heel goed geholpen. Top zaak!!

Melissa
18 June 2022

Altijd super lekker alleen jammer dat in de kip sushi en meerdere stukken geen kip zat van de rest altijd top

Dora
17 June 2022

Hele sympathieke en aardige bezorger! Sushi was 15 later maar ze hadden netjes even gebeld hierover. Erg gewaardeerd.

Arjan de Groot
17 June 2022

Altijd een feestje sushi van jullie… ! Bij vele besteld, maar jullie zijn de beste.. heerlijke sashimi… snel bezorgd, domo arigato

Nina
12 June 2022
Vanity
11 June 2022

Heerlijk eten zoals altijd, top!

patrick
10 June 2022

heerlijke sushi! vriendelijk personeel

Daniel
10 June 2022

Al vaak (bijna 20 keer) naar tevredenheid hier besteld, maar deze keer viel het erg tegen. De rijst was niet goed, het eten smakeloos en slap. Helaas misten de loempia's en moesten nabezorgd worden. Kan gebeuren, maar de loempia's waren vervolgens ijskoud. Hopelijk is de volgende bestelling wel weer super (zoals gewend van I Love Sushi).

Ellen
10 June 2022

Het eten was heerlijk. Bezorging op tijd. Leuke aanbiedingen! zijn niet duur!

D
9 June 2022

Vriendelijke bezorger top gozer!

Suzanne Leutscher
8 June 2022

Had een opmerking geplaatst op de bestelling, ik had nog gebeld of dat goed was over gekomen, ze hebben met enorm lief en kundig geholpen. Weer heerlijk gegeten. Bedankt!!

Hanna
6 June 2022
Suzan
5 June 2022

Jammer als ik bij bijzinderheden vraag om de uitjes apart te serveren dat het er toch op ligt.....

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fenny Veldwijk
5 June 2022
Anoniem
4 June 2022

Nog nooit een teleurstelling geweest!

Oude Engberink
4 June 2022

Snelle levering, uitstekende kwaliteit

Tiny
2 June 2022

Bijzonder goede kwaliteit en netjes bezorgd, wij hebben er weer van genoten, heerlijk echte aanbeveling.

Josette
30 May 2022
Chantal
29 May 2022

Super snel en heerlijk eten!

Anoniem
29 May 2022

Super snel geleverd en top kwaliteit.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jos
29 May 2022

Bestelling op tijd klaar. Erg vriendelijk geholpen Super lekker. Standaard mag er iets meer wasabi en sojasaus bij. Misschien meer uitleg wat er in elke box zit. Als je nu op de foto klikt ga je meteen naar het bestellen ervan.

ER
28 May 2022
Yvonne
27 May 2022
Thomas Scholten
27 May 2022

De sushi was zoals altijd goed alleen waren de boontjes niet allemaal even gaar en dus echt niet lekker

A.daoud
26 May 2022

Was heerlijk

J van der veen
26 May 2022
Anomien
25 May 2022

Na problemen , opzich oke opgelost. Kwaliteit van de sushi was minder dan normaal ik gewend van i love sushi ben.

Soeniel Hanoeman
23 May 2022

Super !!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anonymous
21 May 2022
Rania Geuri
20 May 2022
Geeske
20 May 2022

Wij zij niet zo van al die sauzen op de sushi, komt de smaak van de sushi niet ten goede. Bezorging perfect, vaak binnen aangegeven tijd .

van Ek
20 May 2022

Na bericht dat het onderweg was na meer dan een half uur maar gebeld waar het bleef. zouden contact leggen met de bezorger. 20 min daarna kwam er iemand vanuit een andere straat het eten brengen....verkeerd bezorgd. Heb wel gebeld dat het er nu wel was maar bezorgd door buurtgenoot.

Aysegul
18 May 2022
Nina
15 May 2022
Daniel
14 May 2022
Jolijn
14 May 2022

Prima sushi snelle bezorging

Anoniem
14 May 2022
Rob
13 May 2022

Lekker, vers en snel bezorgd

Eveline
9 May 2022

Heerlijk gegeten!

Gb
8 May 2022
Martin Witbreuk
6 May 2022

Door het rijden waren de zalm en de tonijn van de rijst gevallen en er zat veel dressing over veel dingen helaas, misschien wat rustiger rijden met de scooter!!

Berend moes
6 May 2022

Super lekker zeer tevreden!

Petra Bos
5 May 2022

Altijd goed. Makkelijk te bestellen online je wordt op de hoogte gehouden. En het smaakt elke keer erg lekker!!!!

M
2 May 2022

Heerlijk gegeten! Iets later dan verwacht maar werden netjes gebeld.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Els
30 April 2022

Lekker eten en snel bezorgd, zoals altijd

Karlijn
27 April 2022

Het was super lekker zoals altijd! 🙏😍 Zo lekker dat mijn vriendin zich overvol heeft gegeten 😂

Marina Walraven
23 April 2022

Bestelling was snel en de sushi was heerlijk. Voor herhaling vatbaar.

Anja Wijering
18 April 2022

Ik had de ‘sushi sashimi box’ en crispy tuna. Erg smakelijk allemaal.

Ellen
18 April 2022

Alles heel prima, de sushi, de bezorging, alsook de ‘nalevering’ (2 zakjes) van de extra wasabi. Echter blijft de hoeveelheid wasabi tov de hoeveelheid sushi (uiteindelijk 5 zakjes totaal op zo’n 70 sushi) wat ons betreft echt te weinig.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Elvira
16 April 2022

Super ook goed, rekening gehouden met onze wensen

Sushi lover
15 April 2022

Was heeeeeeerlijk zoals altijd

Hanna
15 April 2022
N@th@lie & Helen@
14 April 2022

Echt super lekker!!

Mariska Vries
10 April 2022

Heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Aliço
10 April 2022

Zeer lekker, goeie aanbiedingen

Anna
9 April 2022

De sushi van jullie is altijd erg lekker en de bezorging is altijd op tijd ! Tevreden klant 😊

Priscilla Rotinsulu-Spann
7 April 2022

Snelle levering door een hele lieve vriendelijke bezorger.

Hanna
6 April 2022

Sushi was erg lekker, maar deel van de sushi was op de kop vervoerd waardoor de vulling van de gunkan in het hele bakje zat, maar niet meer op de gunkan. En de saus van de soft shells zat ook overal behalve op de soft shels zelf.

Wilma Andres
5 April 2022

Top! Bestelling zag er fleurig, vers en fris uit en werd met zorg bezorgd! We hebben ervan gesmuld!

Natasja
3 April 2022

Sushi smorgens besteld om smiddags op te halen. Heerlijke gegeten bij zieke vriendin en samen gezellig gesmikkeld.

Saskia
2 April 2022

Het was heerlijk! De bezorging prima!

Amber Klok
2 April 2022
Moniek
2 April 2022

Meestal zeer compleet, vandaag helaas geen stokjes, sojasaus en wasabi. Sushi was gelukkig smakelijk als altijd

Veronique Bergsma
2 April 2022

Heerlijk gegeten

Simone
2 April 2022

De tijd komt bijna nooit overeen met wat is opgeheven in de mail. Het eten is altijd heerlijk. Lekker vers.

Martine jonker
31 March 2022

Heerlijk verse sushi en wat warm moest zijn was warm. Snelle bezorging

Ben dover
27 March 2022

Prima, duurde wel lang

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kayleigh
27 March 2022

Altijd zeer goed eten en veel sneller bezorgd als verwacht! Blijft mijn favoriete sushi zaak!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Russ
27 March 2022

Always fresh and fast delivery!

Darlainne
26 March 2022

Good sushi rice

Martin Witbreuk
26 March 2022

Het was weer super lekker, thx👌🏻

Els
24 March 2022

Donderdagavond snelle bezorging, lekkere sushi, niet te droog

Leijssenaar
24 March 2022

Wederom voor de 3e! keer klopte de bestelling niet…..

Dafne
24 March 2022
Martin
22 March 2022

👌🏼👌🏼

Theo
21 March 2022

Het Heeft weer goed gesmaakt. Het stond op tijd klaar . Kom zeker terug.

Wittendorp
21 March 2022

Dat het op bepaalde tijden drukker is dan normaal, alle begrip voor, maar dat een bezorging 20:15uur er zou zijn en vervolgens het nog een kwartier duurt maakt dat wij in totaal 1uur en drie kwartier hebben moeten wachten …. Als ik dit vooraf mijn bestelling te plaatsten had geweten, had ik deze bestelling nooit geplaatst. Mvg Claudette

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hanna
20 March 2022
V
20 March 2022

Altijd lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henri
20 March 2022

Heerlijk ,alles heel vers.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eva
20 March 2022

Wij bestellen vaker bij I Love Sushi maar dit keer was de sushi echt niet lekker. De sushi was doordrenkt van saus, de avocado keihard en de sushi viel uit elkaar. Na gebeld te hebben kregen we vrij snel de bestelling opnieuw en dit keer was het wel weer zeer smaakvol en goed! Netjes opgelost!

Demy
20 March 2022

Heerlijk en mooi op tijd bezorgd!

EW Ertmann
20 March 2022

Zoals altijd: op tijd besteld voor een tijd en het stond keurig klaar. Smaakte ook weer prima!

Suus
20 March 2022

Was lekker zoals altijd.

Daniel
19 March 2022

The best personel 👌

Mike
19 March 2022

1 flesje sojasaus bij 64 sushi.... Pennine wise pound foolish.. . :( Supersnel bezorgd, dat dan weer wel.. :)

Dijkstra
19 March 2022

Super snelle service! En heerlijk!

Ali
19 March 2022

Goed bezig!

Henk
17 March 2022
-
16 March 2022
P
14 March 2022

Zoals altijd heerlijke sushi en op tijd bezorgd. Bestel hier al jaren en blijf dit ook doen de allerbeste service en sushi

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lisa
13 March 2022

🙏🏾♡!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

K
13 March 2022
M
12 March 2022

⭐️ De beste sushi! ⭐️ De leukste, snelste bezorgers die je eten altijd perfect netjes laten! Bezorger Thijs is onze favoriet, wat een Topper! 💪🏼

Maikel
11 March 2022

Top als altijd

X
9 March 2022
S>A
8 March 2022

Heerlijk

Renan Machado Cardoso
7 March 2022

Lekker eten en snel bezorging... alleen veel te veel e-mails voor zo een klein order.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Guus van der Linden
6 March 2022

Is hier moeilijk te vinden, stond al klaar om te helpen als het niet gevonden kon worden, maar gevonden en snel naar 4 hoog gelopen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eveline
5 March 2022

De sushi was erg lekker. De warme gerechten echt goed warm en knapperig. Heerlijk gegeten.

Hanna
5 March 2022
Lisa
5 March 2022

Thanka again ♡♡♡

LP
4 March 2022
Ace
4 March 2022

Goed bezig!

Petra Bos
3 March 2022

Iets te laat maar super lekker!!!!!! Vriendelijke bezorger !!! Dus te laat is helemaal okee

N@th@lie
1 March 2022

Het was weer heerlijk!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rania Geuri
28 February 2022
Fam Jari
27 February 2022

Altijd heerlijk en goede service!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Linda
26 February 2022

Snelle bezorging en zoals altijd een heerlijke maaltijd!

Lisa
24 February 2022

♡♡♡

Smulpaap
23 February 2022

Supers vers, gevarieerd en bijzonder lekker.

Stukker
21 February 2022

De gefrituurde sushi was heerlijk, de rest van mijn bestelling was niet te eten. Veel te veel saus. Bestel hier nooit weer.

Dusty
20 February 2022

Zeer tevreden

Wassink
20 February 2022

Was bezorgd 10 huizen verderop en meteen vertrokken. De buurman kwam het zelf mopperend brengen.

John & Jane Doe
19 February 2022

Lekkerrrrrr

Anouk
19 February 2022
M.G.
19 February 2022

Stond op tijd klaar, netjes verpakt en de smaak was goed! Het was de eerste keer dat we hier hebben gehaald, maar zullen hier nu waarschijnlijk wel vaker halen als we in de buurt zijn.

Lisa
17 February 2022

Dankjulliewel ♡

Nicole
15 February 2022

Was weer helemaal top!

Wilma Andres
14 February 2022

De schaal met sushi’s liever recht (horizontaal) afleveren, zodat niet alles naar één kant schuift. Verder tevreden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

David
14 February 2022

Niets mis mee, was netjes op de afgesproken tijd klaar.

Nigel
13 February 2022

Goed van smaak, gevarieerd aanbod,snelle bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dijkstra
13 February 2022

Heerlijk! Weer voor herhaling vatbaar....

R Wemekamp
13 February 2022
Jansen
12 February 2022

Besteld Studentenbox Enschede. Bezorging: Bij het openen van de box zagen we dat alles naar 1 kant geschoven was en half over elkaar heen lag en een stuk of 10 stukjes in elkaar gedrukt waren. Bij het vastpakken met de stokjes viel de sushi uit elkaar. Deel leek het alsof dit kwam door de bereiding, maar ook de bezorging zal er niet aan meegewerkt hebben. De smaak was prima, maar voor een 2 persoons afhaal maaltijd van meer dan 35 euro, was dit onvoldoende.

Anouck
12 February 2022

Mooi optijd compleet prima eten.

Jellie van der veeen
10 February 2022

Was weer heerlijk

Torben
7 February 2022

Jammer dat veel duurder is geworden, dat wordt iets minder sushi voor mij :(. kwaliteit was weer goed zoals gewoonlijk.

Suus
7 February 2022

Was weer lekker👍👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alex
6 February 2022

Best of the best

CAS
5 February 2022

Was weer heerlijk!

Sebastian
5 February 2022
Deb
3 February 2022
Marja
31 January 2022

Het etwn was lekker vers en goed iptijd geleverd een echte aanrader

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Suus
30 January 2022

Eten was heerlijk

Stokkers
30 January 2022

De rijst was slap. De sushi hapjes vielen uit elkaar. Niet vers leek het wel. Weinig smaak aan.

Tijs
24 January 2022
Elke
23 January 2022

Heerlijke sushi.

Familie
22 January 2022
D
22 January 2022

Bezorger was heel snel & eten was wel goed

Martijn
22 January 2022
Esther Hasperhoven
21 January 2022

Altijd goed, vers en lekker

Mary
21 January 2022
Henk Mulder
20 January 2022

Weer lekker gegeten, bestelling prima op tijd. Snel weer doen

Db
19 January 2022
Thijs
18 January 2022

Bezorger wist dat hij wisselgeld moest geven, want ik hoorde hem in zijn hand rinkelen maar toch besloten om met 30 euro weg te lopen? Aparte actie. Heb hem daarna terug geroepen en deed alsof hij er niks vanaf wist .. ?

Raghdaa
17 January 2022
Monique
17 January 2022

Sushi Sashimi besteld maar omdat ik geen tonijn lust gevraagd of het ook alleen met zalm kon...Geen probleem en idd ondanks drukte toch snel bezorgd en zonder tonijn . Medewerkster gaf me zelfs de tip om van de kortingscode gebruik te maken. Heerlijke vers bereide sushi en de zalm sashimi was goddelijk. Zeer tevreden...

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cindy
17 January 2022

stokjes vlees erg vet, sushi niet heel vers.

-
17 January 2022
Temmen
17 January 2022

Altijd goed en lekker en super vriendelijken meedenkend personeel!

Rob
17 January 2022
Sabine
16 January 2022
Merel
16 January 2022

Helemaal top! Wij hadden een hele grote bestelling maar werd netjes optijd geleverd!

Anoniem
16 January 2022

Het duurde rond de 2 uur voor de bestelling. De garnalen waren koud geworden alleen de sushi was wel lekker.

Henk
15 January 2022

Perfect op tijd en weer lekker!

Anh
15 January 2022

Kwaliteit en service zijn perfect. Wij bestellen altijd bij I love sushi.

Jeff
15 January 2022

Gewoon lekkere sushi voor een mooi prijsje. Nu 2 keer besteld en beide keren ruim voor de geschatte bezorgtijd bezorgd. Mocht je nog twijfelen, niet doen, gewoon eens proberen!

Babel
15 January 2022
Stokies
14 January 2022

Was super lekker we hebben genoten

Ellen
14 January 2022
E
14 January 2022

Heeeeeerlukkk

Michel
13 January 2022

Eerder dan verwacht en erg lekker

Leijssenaar
12 January 2022

Voor de 3e keer klopte de bestelling niet en moest er worden nageleverd wat trouwens weer een half uur duurde…..jammer

MP
10 January 2022

Goed van smaak. Mooi op tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frank L. Milané
9 January 2022

Na telefonisch verzoek om de bezorging te bespoedigen stond de bezorger heel snel voor de deur. Klasse! Heel veel dank!

P.
8 January 2022

Eten was heel lekker en de bezorger was heel aardig :)

Amber
7 January 2022

Was erg lekker !

Zuju
6 January 2022

Toptoptop ♡♡♡

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lisa
6 January 2022

Very nice ♡

Dees
4 January 2022

Top

Rutger
4 January 2022
Anoniem
4 January 2022

Lekker sushi maar de bezorging duurde heel lang (2 uur).

Denise
4 January 2022

Een uur later dan de mail aangaf dat ze er zouden zijn, zouden tegenbericht en zelf niet te bereiken helaas. Daarnaast een zalmrol waarbij de laatste 2 stukken al geen zalm meer zat. Avocado erin was gewoon heel erg bruin. Niet gewend van i love sushi.

D
4 January 2022

Heerlijk, gewoon goede sushi. Ga zeker vaker bestellen hier.

Elfring
3 January 2022

Al meerdere keren wat besteld. altijd goede hoeveelheid en kwaliteit.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annemiek
2 January 2021

Super houden goed rekening met wensen en allergieën!!

Ritchie
2 January 2021

De sushi was heerlijk. Een prima prijs voor een gevarieerde maaltijd. Het proefde heel vers. Bedankt!

Sean
1 January 2021

Lekker gegeten, verwachte bezorgtijd klopte exact. Super, bedankt.

Eduard
1 January 2021
Jan Dekker
1 January 2021

Goed verzorgd tegen een nette prijs

Bert Wesseler
31 December 2021

De meeste gerechtjes waren lekker, maar een aantal vielen helaas tegen.

Daphne
31 December 2021

Erg lekker en super snel bezorgd. En dat op Oudejaarsavond!!

Van der Meer
26 December 2021

Goeie hoeveelheid en kwaliteit!!

MJO
26 December 2021

De sushi was zoals altijd heel lekker. Helaas was de bezorger een stuk sjagrijn. Voor 122 euro bestellen en dan zo afgeleverd worden is wel jammer voor de uitstraling van het bedrijf....

Chantal Wisselo
25 December 2021

Super goed

Gerrald
25 December 2021

Goede sushi, soepele bestelling, opmerkingen op de order wordt ook echt wat mee gedaan (contact nav gember, aankloppen op raam ipv bellen)

David
25 December 2021

Was goeie !

Suus
24 December 2021

Het was heerlijk. Hellemaal top.

Caroline
21 December 2021

Heerlijke sushi voor een goede prijs.

M
20 December 2021

De beste sushi is van i love sushi. De sushi is altijd perfect gemaakt, nog warm en door een vriendelijke bezorger bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
17 December 2021
👍🏽
16 December 2021

👍🏽👍🏽👍🏽

Anouk Spin
14 December 2021

Heel erg lief behandeld vandaag, er was een man die mij en een vriendin achtervolgde. We hebben daar lang gewacht en een ban de bezorgers is met ons mee gereden naar het station. En het eten was ook nog is lekker!!

M
14 December 2021

Heerlijk gegeten.

Hanna
14 December 2021
Louis
13 December 2021

In tegenstelling tot andere review heb ik genoten van de sushi's. Ze waren lekker. De bezorging was iets later dan afgesproken, maar dat mocht de "eet" pret niet drukken.

Esmee
12 December 2021

Lekkere sushi, bezorging duurde erg lang maar wel netjes opgelost

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerard
12 December 2021

De sushi is erg lekker (ik rij er graag een stuk voor om, ondanks dat we 3 sushi afhaalpunten in ons dorp hebben. De afhaaltijd die ik had opgegeven is super aangehouden Zeer vriendelijk personeel en professionele afhandeling.

Zeb
10 December 2021

Ik kreeg niet genoeg soja saus

Henk Mulder
9 December 2021

De sushi was weer erg lekker. Een puntje van kritiek, de rollen zouden strakker gedraaid moeten worden. Sommige vallen makkelijk uiteen.

Rosa
8 December 2021
Ella
6 December 2021
Norwan Yosufzae
6 December 2021

Dank voor de heerlijke verse sushi. Het zag er heerlijk uit, en smaakte ook heerlijk. Iedereen heeft er van genoten. De bezorging was uitstekend, stipt op tijd. Wel jammer dat er geen gember bij zat. Dat zijn jullie denk ik vergeten... Verder prima en voor herhaling vatbaar.

Debske
6 December 2021

Het was weer heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nihat Kosk
5 December 2021
Si
5 December 2021
P
5 December 2021

Heerlijk zoals altijd, enige plek waar ik blijf bestellen

Oldejans
4 December 2021

De bestelling zou om 17.30 vertrokken zijn voor bezorging volgens de mail. Om 18.15 uur was er nog niks...gebeld...de bezorger stond te tanken met z'n auto omdat de benzine op was? Tip: zorg dat de tank vol zit voordat je op pad gaat. En toen miste er ook nog een deel van de bestelling. Deze werd gauw nageleverd.

Jip
4 December 2021

Heerlijk, snel bezorgd en netjes geprijsd. Zou hier zeker weer bestellen!

Jan Westra
4 December 2021

Heerlijk gegeten

Frank L. Milané
4 December 2021

De suhsi was ontzettend heerlijk, maar de bezorging was zeer slecht. Na 45 min (!) wachten gebeld en gevraagd waar mijn bestelling bleef. Ik zou worden teruggebeld, maar dat is ook niet gebeurd. Veel beter aan je eigen afspraak houden!

Bert ten Vergert
2 December 2021

We zullen blijven bestellen

H
29 November 2021

Tonijn had een onsmakelijke geur en was niet meer goed, helaas moeten weggooien. De andere sushi was lekker

Wilco
28 November 2021

Zoals gewend een 10 met een griffel, heb weer lekker genoten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Platje
27 November 2021

altijd goed !

M
26 November 2021

Heel erg lekker m. Altijd snel bezorgd!!

Nienke
25 November 2021

Volgens bevestiging zou mijn bestelling 19:55 worden bezorgd. 19:50 telefoontje ontvangen dat bezorging 5 minuten later is maar gratis drankje gekregen. Bestelling is uiteindelijk 20:19 bezorgd. Bestelling bleek niet compleet. Telefonisch contact opgenomen om 20:19 en medewerker gaf aan dat het resterende nog bezorgd zou worden. 20:49 gebeld dat het er nog steeds niet was. Medewerker gaf aan dat ze het al had meegegeven. Ze zou contact opnemen met bezorger en mij terugbellen. Uiteindelijk niks meer gehoord en het eten niet ontvangen.

Hanna
22 November 2021

Eten was lekker en snel. Mijn sushi was alleen gevallen en deels waren de rolletjes stuk gegaan en zat de saus van sommige sushi overal. Dat was wel jammer, maar smaak was nog steeds oke

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anthony
20 November 2021

Heerlijk verse sushi, bestel hier al jaren en als het aan ons ligt blijft dat nog vele jaren zo, ga zo door ilovesushi want we love sushi door jullie ;)

Angel mooij
20 November 2021

Zuper lekkere verse sushi en weer voor herhaling vatbaar bestelling was er een half uur eerder 😍👌🏼

Ellen
20 November 2021

Prima Sushi. Vriendelijke bezorger. Ook heel fijn, wij weren gebeld dat de bezorger iets later kwam omdat het druk was in het verkeer. 👍

Suus
18 November 2021

We hebben weer heerlijk genoten van de sushi 👌

Minas
18 November 2021

De krokante kip was echt slecht, de kip was smakeloos en helemaal niet krokant

Carlo
18 November 2021

Was weer heerlijk 👍🏻👍🏻👍🏻

Rob
14 November 2021

Snel, vers, lekker en attente bezorger

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Y
12 November 2021
Drent
12 November 2021

Altijd super lekkere sushi! Top prijs kwaliteit

Astrid / Hans Bodewes
8 November 2021

Lekkere Sushi. Prima op tijd bezorgd. Wij zijn heel tevreden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

George
7 November 2021

Altijd lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Leijssenaar
7 November 2021

Was weer heerlijk! Snel en warm afgeleverd