Beoordelingen van I Love Sushi Enschede

Recente recensies van I Love Sushi Enschede

5 sterren na 518 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb bestelling geannuleerd omdat bwijn k 2,5 uur op mn sushi zou moeten wachten

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi voor een prima prijs. Afgehaald en geholpen door vriendelijk personeel. Tijd voor afhalen op mail en per telefoon. Top!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst warme sushi gehad, was heerlijk moesten alleen 3 uur wachten ivm drukte ( niks aan tedoen ) alleen jammer dat de shushi niet meer warm was

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Perfect geregeld, vlot en niet tig velden om in te vullen als je online bestelt. Heerlijke sushi. Prima prijs-/kwaliteitverhouding

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te laat...

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede sushi mooi verpakt En bezorging ook super

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd ontzettend lekker, vriendelijke service en goede prijs/kwaliteit verhouding! Hier rijden wij graag een uur voor op en neer!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was prima verzorgd en keurig verpakt. De sushi was erg lekker. Prijs - kwaliteit vind ik erg goed hier. Klein minpuntje bij afhalen vond ik de jongens van de bezorging die voor de ingang van de zaak nogal grove taal uitsloegen en behoorlijk tekeer gingen. Maar oké dat zijn jonge knapen die zich vermaken. Al met al kom ik zeker weer sushi halen een volgende keer.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel smaakvol, alles goed bereid en nette service ivm drukte rondom Corona.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima ....

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks deze moeilijke periode blijf ik bestellen bij jullie. Eten was weer top en heerlijk. Iets later maar ben ik netjes over gebeld. Top service en bezorging ook weer heel goed. Keep up the good work!!

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke sushi Top

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en sneller bezorgd dan aangegeven! Top, wij gaan vaker bestellen!

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk! Wel jammer dat het eten wat warm hoort te zijn, koud was. Bezorging was iets later, dan dat ik had gevraagd. Maar werd netjes gebeld dat ze iets later zouden bezorgen. . (het ging maar om een kwartier) maar super netjes dat het even gemeld werd! 👌

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi altijd top! telkens weer lekker en goed op temperatuur. Meestal op tijd klaar.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook in corona-tijd snelle bezorging en prima sushi

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sushi was lekker, alleen jammer dat de loempia's koud waren....

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik haal hier vaak sushi en deze keer was het ook weer top! De fried box eens geprobeerd en ook deze was erg lekker. Super kwaliteit en betaalbaar.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeeeerlijk

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zoals altijd super lekker!! Bestelling was er ook op tijd. Ook prettig dat je via mail op de hoogte werd gehouden over je bestelling.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed👌🏼

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bellen je ivm met iets wat je besteld hebt en er niet is. Ipv klant tevreden stellen gaan ze discussie met je aan en bieden niets extra. Zelfs over 2 kleine flesjes soja doen ze moeilijk, terwijl zij de bestelling niet kunnen uitvoeren. Lekker klantvriendelijk, dus niet. Slecht, zeer slecht. Nooit meer!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super lekker en snel!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, maar 5 kwartier moeten wachten.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zowel vis als sushi smaakte zo vers, echt super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg vriendelijk personeel, en zeer behulpzaam nadat er wat mis ging. Sushi was heerlijk

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 uur later weer. Niet aangebeld. Eten lag buiten op de grond. Klacht ingediend. Werd er gezegd dat er wel was aangebeld. Sorry hoor maar dan wacht je toch dat we open doen. Of bel je even. Of bel je toch nog een keer aan. Ipv eten buiten op de grond leggen. Er werd veel te makkelijk gedaan toen deze telefonische klacht werd ingediend.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, vers en vriendelijke en punctuele bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal is het eten altijd verrukkelijk. Deze keer viel de smaak ons helaas tegen. Zowel van de ebi rol, california rol als de crispy rol.

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en optijd! Goede service.

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, prima verzorgde en smakelijke box sushi!

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voortreffelijk

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

This time I was very disappointed! I don't know how to contact a customer service?!

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongeveer de 8e week op rij veel te laat bezorgd. Ruim 2uur moeten wachten. Eten was wel prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit, het was me alleen niet helemaal duidelijk wat er nu in de verschillende boxen zit, daarom 3 x calefornia rol gekregen, beetje veel van het goede. Alhoewel het heerlijk was!

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie sushi blijft echt het lekkerste, heerlijk vers en altijd op tijd en warm. Jullie blijven bij ons de nr 1 Toppers

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk. Maar de bezorging 2 uur en 15 min moeten wachten. Slappe excuses.

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd prima. Vriendelijk personeel.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

WE hebben helaas 1.5 uur moeten wachten op de bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was zeer goed! Het was genieten. Wat ik minder vind maar, wel begrijp is de bezorgtijd. Die duurt best lang. Maar voor de rest is er niks op aan te merken.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tussen het moment van bestellen en levering zat meer dan anderhalf uur. Jammer dat er vooraf geen melding gemaakt wordt in de app van dergelijke lange wachttijd. Nu zie je dat pas als je al betaald hebt. Normaal gesproken is de wachttijd namelijk aanzienlijk minder lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, voordelige keus (Enschede studentenbox)

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het eten is altijd perfect. Ook deze bestelling. De bezorger bracht de bestelling vriendelijk aan de deur alleen duurde de bestelling te lang. Ik deed de bestelling om kwart over zeven en vroeg om zsm de bestelling te brengen. Ik kreeg uiteindelijk de bestelling rond negen uur. Was ik sneller geholpen als ik niet zsm had aangegeven maar bijv. Kwart over acht?

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld om 16 uur, eten was er rond 17. Werd duidelijk via de e-mail op de hoogte gesteld over de status van mijn bestelling, erg fijn! Eten was heerlijk en vers. Wij gaan hier vaker iets bestellen !!

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top en een geweldige bezorger

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam 20 min. te laat, terwijl we extra op tijd de bestelling hebben gedaan ivm tijdnood (ook aangegeven). Eten was koud wat warm moest zijn, sushi was dit keer ook niet smaakvol. Normaal nooit klachten over i love sushi.... Nu helaas een keer wel

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie en heerlijk zoals altijd daarom is dit de enige plek waar ik blijf bestellen

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

❤️❤️❤️❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk super

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heeerlijk 😁😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

De prijs-kwaliteitverhouding van de sushi is goed! We moesten alleen 3,5 uur wachten op onze bestelling (ook nog achteraan gebeld). Daarnaast was de bezorger onvriendelijk.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Timing perfect voor Valentijns avondje 💪

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi goeie service Dik tevreden👍👍👍👍👍👍

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker!!!

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was helaas niet top. De warme sushi was koud/lauw net als de loempia’s. Tevens had ik een fried crispy zalm besteld, maar kreeg een fried crispy kip. Wij eten geen vlees, dus deze is zo de prullenbak ingegaan. Zonde.. en we misten de zalm rol :(!

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals al zovelen hier schrijven is de sushi goed maar de bezorging en de service is ronduit waardeloos. Gisteren om half 6 besteld, via de mail een melding dat de bezorging om half 8 plaatsvind. Hier kun nu op dat moment niets mee , de bestelling is geplaatst, de betaling is voldaan dus de bestelling annuleren vanwege veel te lange wachttijd is geen optie. Om kwart voor 8 was het er nog niet dus maar gebeld. Ik kreeg een moeilijk verstaanbare medewerker aan de telefoon en ze hadden het druk. Mijn bestelling stond nog steeds daar en was nog niet onderweg. Ik vroeg hoe ga je dit enigzins compenseren? Mijn suggestie was om er een gratis gerechtje bij te bezorgen. Medewerker vond dat een goed idee en zou het goedmaken. Medewerker vertelde ook dat het nog 15 minuten zou duren voor mijn bestelling kwam. Uiteindelijk om kwart over 8, bijna 3 uur na mijn bestelling kwam de sushi, bezorgd door een onverzorgde onsympathieke jongeman die ook snel de benen weer nam. I love sushi, ik ben dit niet

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi van i love sushi is niks op aan te merken. Wel baal ik enorm van het feit dat ik smiddags om 13u bestel om savonds 19u te laten bezorgen. We hadden visite die lekker kwamen sushi eten. Vervolgens bel ik om 19.30 waar het blijft. Het zou met 5 min de deur uit gaan werd verteld door de dame. Vervolgens wordt het bezorgt om 20.35!!! Ondertussen waren jullie niet meer bereikbaar, waarschijnlijk drukte. Als jullie de drukte niet aan kunnen op zo'n dag als Valentijnsdag, neem iemand extra aan of neem minder bestellingen aan want dit was belachelijk. Ik bestel behoorlijk vaak bij jullie maar ik twijfel of ik langzamerhand niet bij een concurrent ga bestellen, mensen om ons heen klagen ook over jullie dramatisch lange bezorgtijden.

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi maar bezorging kwam een stuk later dan dat de bedoeling was.

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, snel, goed geprijsd!

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel bezorgd! Was denk ik een half uurtje.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat je vanaf 20,00 moet bestellen Was eerder niet zo, bestel nu bijna nooit meer

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker moesten wel ff wachten maar aangegeven tijd klopte precies. Lekker vers dus wachten is niet rg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was superlekker; maar het feit dat we zo’n twee uur op ons eten moesten wachten vond ik niet oké en daar baalde ik ontzettend van.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

1 puntje zou zijn en koelkast waar de bestellingen koel staan als ze staan te wachten om opgehaald te worden. Verder top gegeten en gaan we zeker vaker doen

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een bestelling geplaatst maar veel te laat bezorgd.

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur wachten op een bestelling... Niet de eerste keer. Heb het voor de laatste keer een kans gegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op aanraden van onze dochter wilden we zaterdag ook eens sushi bestellen. Even na 18.00 uur besteld, maar helaas duurde het twee uur voordat het eten bezorgd kon worden. Het was voor ons de eerste keer dat we bestelden en we hadden niet bedacht dat het zo lang zou duren. Onze dochter had dat ook nog nooit meegemaakt bij haar bestellingen bleek later. Toen de twee uur voorbij waren, bleek de bezorgen ons adres niet te kunnen vinden. Hij zocht contact met ons per telefoon, maar dat ging niet optimaal omdat zijn telefoon 'leeg was'. Uiteindelijk hebben we buiten op straat het eten in ontvangst genomen. En om kwart voor negen konden we eindelijk genieten van de sushi die lekker was, we hadden ook niet anders verwacht, maar de warme kipsushi was koud geworden. Al met al geen beste eerste keer en best balen. Tip: misschien is het een idee om op de website de actuele bezorgtijd te vermelden. Dan kun je zelf beslissen of je wel of niet zo lang wilt wachten op eten. met hartelijke groet,

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het warme gedeelte was zeker niet warm meer. De bezorger had verkeerde huisnummer ingegeven. 100 ipv 10. Op de bon was wel het juiste adres aanwezig.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat er standaard geld voor een tasje wordt gerekend en dat de optie geen tas er niet is. Verder wel prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat lang moeten wachten op onze bestelling, maar het was lekker.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was qua smaak heerlijk. De gefrituurde sushi box was een zooitje,alles lag door elkaar. De stukken waren erg grof gesneden, er zaten stukken in van zeker 5 cm breedt. Ik heb er zelf een mes bij moeten pakken om te snijden. Dat was wel een beetje jammer. Maar verder was het heerlijk!

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was mooi op tijd, sushi was heerlijk maar er zat een hard stuk plastic in mijn sushi roll

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het begint vaste prik te worden voor de zaterdag avond. Wederom super lekker!!

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Yes! I love sushi! Eindelijk een lekker smaakvol sushi goed gerold die niet uit elkaar valt en geen droog rijst lekker goed gevuld sushi ik moet zeggen is je geld zeker waard! Heerlijk vers het smelt op je tong! Love it❤️

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag lekkere verse sushi gehad. Vooral de urumaki ebi roll was vandaag extreem goed.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles lekker en op tijd.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker voor een goede prijs!

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd was bijna 2 uur

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker zoals altijd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker sushi Echt voor herhaling vatbaar Goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Suppper lekker👍🏻

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker en wensen worden nagekomen. Goede prijs - kwaliteit verhouding. Bezorging altijd zoals het wordt aangegeven. Nette bezorgers. Erg tevreden :)

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Waar is de 6de ster haha? Het was de 1ste keer, maar zeker niet de laatste!

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

super lekker goedkoop en vers

, 07-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi, goed van smaak. We halen hier regelmatig sushi af en het is altijd lekker. We komen zeker terug!

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi besteld om af te halen, maar was nog niet klaar op het afgesproken tijdstip. Voor verse sushi zou ik dat minder erg vinden, maar de sushi was koelkast koud en blijkbaar grotendeels al op voorraad gemaakt. Hierdoor ook minder lekker om te eten. Ik ben ook betere kwaliteit van hen gewend en hoop dat dit eenmalig was.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en heerlijk gegeten! De boxen zijn gevarieerd, genoeg keuze. De afgesproken tijd (17.00) komen ze na. Ik zou wel op tijd bestellen. In het bestelproces genoeg keuze qua bezorgtijden. Bezorger was wat lomp om door de planten te lopen i.p.v over het pad. En de boxen waren wat geschut waardoor de saus aan het deksel zat. Vandaar 3* voor bezorging.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en precies op de genoemde tijd geleverd.

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd zeer tevreden over I love sushi. Eten was heerlijk en warm. Bezorger was heel vriendelijk en eten werd snel bezorgd. I love sushi, jullie zijn top! Er kunnen meer restaurants van jullie leren 😊

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 27-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Chuka twv 2 euro helaas niet bezorgd. Voor de rest prima kwaliteit.

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker en precies op tijd, zelfs tijdens kerst

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfecte Sushi Enige minpuntje (mijn fout want ik had moeten opletten) te weinig wasabi en geen gember

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is van goede kwaliteit, alleen bezorging duurt lang. Hebben om 16.00 besteld met het verzoek om 19.00 te bezorgen, en dan nog 45 min te laat bezorgd. Bij aflevering bleek de bestelling niet compleet maar dit is netjes opgelost door hun om het binnen 15 min na te bezorgen. Service is netjes , sushi van goede kwaliteit alleen bezorging is een punt van aandacht voor hun.

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,5 uur later bezorgd dan was aangeven. Heel jammer.

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2,5 u moeten wachten op de bezorging en koude sushi. Beetje teleurstellend.

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd geleverd en weer super lekker!!

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer heerlijk 🍣 💯

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Erg lekker as useall

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi is super lekker heel vers goeie smaak !!bestelling mooi op tijd met afhalen I love Sushi😋😋😋

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed echter bezorger 25 min te laat, verder is het lekker en goedkoop!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd netjes op tijd bezorgd en de sushi was weer eens heerlijk!

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer dat ik hier bestel en net als de vorige keer, super lekker, precies op tijd bezorgd en een vriendelijke bezorger.

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen regelmatig bij I love sushi maar gsiteren bijna 2 uur op de sushi moeten wachten. Geen telefoontje of niets. Heb zelf na anderhalf uur maar eens gebeld met de vraag waar de sushi bleef. Vriendelijke jonge man aan de telefoon maar hij kon niet duidelijk vertellen waarom het zolang duurde. Aan de kwaliteit van de sushi zoals gewoonlijk niets op aan te merken.

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Lekker op tijd ook.

, 10-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Helemaal goed geregeld

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde door de drukte lang voor onze bestelling geleverd kon worden. Hij was er wel eerder dan aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te veel gebakken uitjes over de sushi, jammer!

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Tweede keer dat ik hier kom. Zeer goede hulp aan de balie. Voelt aan of je haast hebt en geeft je voorrang. Toen het druk was zorgde zij dat mijn bestelling toch op tijd klaar was. En heerlijke sushi, versbereid!

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld en smaakte heerlijk

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi . Er werd gebeld dat het 15 min later bezorgt zou worden. Super netjes geregeld !

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vers, snelle bezorging.

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging, alles was lekker

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was voor de zoveelste keer veel te laat. Ik moest al een uur wachten op de bestelling. De bezorger zelf was erg vriendelijk! Sushi smaakte dit keer erg goed! L

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi prima kwaliteit maar waarom moet die bezorging zo achterlijk lang duren? Ja het is zondag maar kwestie van meer personeel aannemen?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was prima, maar niet geweldig. Bezorging was op afgesproken tijdstip.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, was zo vers en lekker warm nog! Ik ga niet meer bestellen bij een ander Sushi restaurant, ben helemaal om. Ook vriendelijke bezorger. 10 punten!!!

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en vers!!! 👍🏼

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima prijs kwaliteit verhouding.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat je niet meer onder het bedrag van tien euro mag uitkomen om de bestelling gratis te krijgen. Daarbij stond er op de website dat je bij je bestelling een gratis roll zou krijgen. Deze heb ik niet ontvangen. En de crispy chicken was dit keer koud ipv warm.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel bijna elke week sushi bij jullie. Elke keer klik ik een optie van tijd aan en moet ik nog een uur langer wachten tot het eten er is. Heel slecht. Eten is wel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging en goede kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk! De bezorging ging ook snel.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb 3 uur gewacht op mijn bestelling.

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur na bestelling pas levering, bezorger was 'verdwaald' ? Box zag er heel anders uit dan op de foto (en zoals eerder ontvangen) Zeer matige kwaliteit en in elkaar geflanst

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer super lekker.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! De online doorgegeven verwachte leveringstijd (over bijna 1,5 uur) bleek gelukkig niet goed te zijn. Ze waren er een uur eerder. Het was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker... lekker snel dus

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was een beetje door elkaar geschud waardoor het versmeerd en plakkerig geworden was. Beetje een rommeltje....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt hele lekkere sushi en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Not the best sushi there is in Enschede but if you don’t want to spend a lot of money this is one of your option.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi voor een prima prijs!

, 24-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer tevreden en keurig op afgesproken tijdstip geleverd. 👍

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfect!

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de service is top vooral de telefoniste, vindt altijd een goede oplossing en is erg vriendelijk en lief aan de telefoon. Bezorging ook altijd op tijd en het eten was lekker warm. Eten is hier altijd toppie, blijf hier bestellen :)

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was zo als altijd zeer Lekker

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat we ons eten bijna 3 kwartier te laat kregen en de sushi die warm hoort te zijn koud was :( verder wel lekkere sushi

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel lekker.

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

De mensen waren was onaardig. Maar de sushi was wel heerlijk!

, 16-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

elke keer weer top en de prijzen ook👍

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd , Top!!!!

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker weer 😋

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorgservice

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker snel en ziet er goed uit. Smaakt prima!

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, lekker warm en erg attente bezorger. Top!!!!!

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op het juiste tijdstip afgeleverd en smaakte uitstekend

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk! Stuk goedkoper dan buiten de deur sushi eten! En dit kan dan ook nog is lekker thuis op de bank! Helemaal de boxen zit veel in voor een goede prijs! Alleen maar positief! De fried crispy rolls zijn echt goddelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette afhandeling (persoonlijk gebeld over een verzoek waaraan niet kon worden voldaan). Stipt op tijd (zolang je maar ruim van te voren bestelt). Sushi was lekker vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Super was 1 e keer smaakte uitstekend Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super beleefde en aardige bezorger ondanks de regen.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

zeer smakelijk!! :-)

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker, snel en wensen in de notities worden nagekomen. Zeer tevredenen!

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere Sushi gegeten tegen een mooie prijs. Kregen ook nog een rol gratis erbij. Hier gaan we zeker weer bestellen.

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker, ondanks slechte weer snel bezorgd door vriendelijke bezorger

, 01-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden over de kwaliteit. Alles is vers en smaakt goed. Ik bestel hier zeker vaker

, 01-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel altijd graag bij jullie en ben ook heel tevreden maar over de bestelling van afgelopen zaterdag was niet veel goeds. Ik bestelde om 20.30 en kreeg in de mail dat het er pas om 22.40 zou zijn. Ik belde met jullie om te vragen of het niet eerder kon. Ik kon het niet halen want ik was alleen en de kinderen lagen op bed en ik moest de volgende dag om 6 uur werken dus wilde ook niet om 23 nog eten. Na wat navraag konden ze mij vertellen dat ze het voor 22 zouden bezorgen. Dit vond ik erg fijn. Helaas was er om 22.30 nog steeds niks na weer 2 keer gebeld te hebben kwam de bezorger dan eindelijk om 22.45 bij ons. De sushi lag helenaal verspreid door de bakjes het was duidelijk alle kanten opgegaan ook de warme dingen waren steenkoud! Ik baalde dus enorm. Je betaald best wel wat geld voor speciale sushi en als het dan tegen valt is dat vervelend

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteravond iets na half negen besteld en het werd iets over half twaalf bezorgd. Dat is natuurlijk belachelijk.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! zoals altijd. Snelle levering en uitstekende kwaliteit.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! zoals altijd. Snelle levering en uitstekende kwaliteit.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en vers. Snelle bezorging. Top !!

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Extreem goede sushi

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat het na een half uur bezorgd werd was een aangename verassing ivm hoe lang het in het verleden heeft geduurt, kwaliteit was ook weer top, merkbare verbetering ten opzichte van net na de heropening.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

👍

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd LEKKER

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, en sneller als de aangegeven bezorgtijd!

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was mooi op tijd en de smaak is goed. Alleen de maki hadden een iets drogere rijst dan de andere sushi.

, 17-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en heel erg lekker. Notities wordt altijd op gelet. Zeer tevreden!

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk zoals altijd

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg droog en daarbij heb ik geen sausjes gekregen helemaal niks erbij. Het was jammer genoeg niet te eten.

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekkere sushi!

, 10-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, super ! Heerlijke sushi, op tijd geleverd.

, 10-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, super ! Heerlijke sushi, op tijd geleverd.

, 10-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, super ! Heerlijke sushi, op tijd geleverd.

, 10-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd en heerlijke sushi. Was top!

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker en snel bezorgt door een vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Misschien een idee om iets minder plastic te gebruiken? Die plastic slablaadjes zijn onnodig.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi van topkwaliteit, mooi op tijd bezorgd.

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, echt vers, dat proef je direct!

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top zoals altijd

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi zat door elkaar gegooid in de doos.

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs-kwaliteitverhouding!

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd!!!

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker. Wensen in de notities worden netjes nagekomen en snelle bezorging. Top, tevreden!

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had besteld voor 17.30 ivm pauze en had fried sushi besteld dus wou niet dat het koud werd. De bezorger kwam om 17.10 al bezorgen. Wel snelle bezorging alleen in dit geval beetje jammer :( de sushi was wel heel lekker, zoals altijd.

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Jullie zijn de gratis rol vergeten erg jammer. Hoop dat jullie het nog goed maken.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit!

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd!

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Weer top gegeten 😋

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en heerlijk!

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers en smakelijk

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed zoals altijd,! Top!

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten en het meisje aan de telefoon is de perfecte gastvrouw. Erg vriendelijk en bereid om te helpen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde een dik uur. De gratis sushi-rol werd verkeerd geleverd, we kregen niet de rol die we hadden gevraagd. De kwaliteit van de sushi was niet geweldig. Ee wordt naar onze smaak teveel rijst gebruikt. De rijst was ook een beetje kleffer dan zou moeten. Al met al geen topervaring.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde echt ontzettend lang voordat het eten bezorgd werd, terwijl er zeer weinig besteld was.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed zoals altijd

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfecte prijs-/kwaliteitverhouding 👍

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, netjes en vers, bezorging op tijd en goede communicatie.

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker maar s’nachts kreeg ik er erg veel last van. Ik moest overgeven. Dat was erg balen.

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk! Mag alleen wel iets strakker worden opgerold. Edamame ontbrak, maar dit werd ook snel opgelost. Vriendelijk personeel.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

“Ruime keuze en goede kwaliteit”

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele snelle bezorging en sushi was weer heerlijk.

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Super!

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was zoals altijd heerlijk alleen was de sushi dit keer geplet in de doos. Heb ze opgebeld en ze gaven mij een top oplossing, zeer vriendelijke dame aan de telefoon en bereid om te luisteren en te helpen. Zal blijven bestellen bij I love sushi

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd perfect! Goed warm En snelle service!👍🏼

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en zeer vriendelijk

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de sushiwarenweersuperlekker

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Vanmiddag besteld en om 17.00 uur opgehaald. De bestelling stond al klaar toen ik kwam. Vriendelijk geholpen en de Sushi was heerlijk en vers.

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18:25 besteld. Bestelling was er pas om 21:15 uur. Gebeld naar I Love Sushi waar de bestelling bleef, krijg ik als antwoord dat de bestelling al onderweg is. 10 min later wordt ik teruggebeld: "ik heb hier uw bestelling maar we hebben geen zalm meer, wilt u wat anders?". Ik geef aan dat de bestelling al onderweg zou moeten zijn, "oja u heeft gelijk sorry". Een uur later is de bestelling er pas; zonder zalm. Er wordt dus gewoon meerdere keren gelogen? Rare manier van problemen oplossen.

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi was vers gemaakt, helaas was de rijst enigszins laf. Ook de rest van de ingrediënten waren zonder smaak. Misschien een momentopname.

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top ! Zoals altijd. Ben blij dat ze weer open zijn 😃👍🏼

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Goede kwaliteit en snel geleverd.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Superhandig online besteld en via de mail op de hoogte gehouden. En het allerbelangrijkste is natuurlijk dat het heel goed smaakte!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd lekker en snel bezorgt met een vriendelijke bezorger

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is altijd prima! En de bezorger was er snel en was zeer beleefd.

, 07-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, omdat het zondag was duurde het ruim een uur voordat er bezorgd werd, maar super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben echt verwend met eten en dit is echt de allerbeste bezorg sushi! Vers gemaakt, goede verhoudingen en ze communiceren goed. 1 x moest ik langer wachten doordat mijn adres lastig te vinden is en ze compenseren gelijk en geven top service. Super tevreden

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgingduurde bijna en uur, maar prima en lekkere sushi

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi voor de prijs die je betaald. Mooi service dat je korting krijgt bij online bestellen en betalen. Sushi was vers en netjes, ook goed verpakt. Geen 5 sterren omdat ze niet overal bezorgen in Enschede. Afhalen op zich was ok, je kunt online de tijd afspreken. Dame achter de balie was netjes en vriendelijk. Alleen jammer dat de jongens van de bezorging zo nadrukkelijk aanwezig waren met hin grove praatjes onderling, het was niet tegen klanten bedoeld maar kon het zeker mee krijgen en vond dat niet zo gepast. Ik bestel hier zeker weer.

, 01-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette vriendelijke bezorger, sushi was prima en de prijzen zijn heel oke.

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en voor een goede prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi smaakte super! Bijna 2 uur op de bestelling moeten wachten dus op dat punt bestellen wij hier niet weer. Erg jammer want de smaak is goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd maar de bezorging was bijna 20 minuten laat

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Alles was top!

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker en er was duidelijk aandacht besteed aan de presentatie in de bakjes. De bezorging was ook prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al met al een voldoende, maar ben een stuk beter gewend van I love Sushi! De gyoza was wel het dieptepunt.. alsof het een half uur in een frituurpan had gelegen. Daar denk ik de volgende keer even extra over na!

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanwege de verwachte drukte een kwartier eerder besteld. Werd netjes gebeld dat het iets later werd. Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd gebeld dat het tien minuutjes later werd (ook al hadden we ruim drie uur ervoor al besteld), opzich okay maar wel vervelend dat het dan uiteindelijk alsnog meer dan 30 minuten later is. Beetje slecht ingeschat/ingepland dus van ze. Verder alles prima, netjes en lekker

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur moeten wachten op een bestelling voor 1 persoon. Is te lang. Sushi was prima alleen miste er zout/smaak aan de sojabonen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 09-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en lekker

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom erg goed, lekker, vers en uitstekend geprijsd!

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg goed! Snel, lekker, gevarieerde keuze uit allerlei pakketten tegen een strakke prijs! Zelfs 40 minuten na ophalen nog warm en vers! Aanrader!

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze keer zelf opgehaald. Ze hebben mij gebeld dat het iets langer zou duren ivm drukte. Heel netjes van ze. Sushi was weer heerlijk

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden de rijst niet lekker, weinig smaak en was erg klef! We vonden ze ook wat slordig gemaakt. De diktes verschilden nog al en sommigen vielen vrij snel uit elkaar.

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kan de bezorging niet beoordelen, want ik heb het opgehaald, daarover wil ik wel wat kwijt , ik vond de winkel slecht onderhouden, plafonds met lekkage plekken en delen die eruit gehaald waren, het was zeker niet uitnodigend om er binnen te zijn, bij zoiets hoort het gewoon fris en fruitig te zijn , waar eten word bereid. De bezorgers die hangen en op hun telefoon zitten te kijken , horen naar mijn mening niet in zicht van de klant te zijn, of ze moeten van hun goeie kant laten zien. Normaal haal ik hier nooit, maar TAO zat dicht, maar ik moet wel eerlijk zeggen dat wat ik ook niet verwacht had, wel zo was, de sushi was goed.

, 02-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede hoeveelheid, mooie prijs en ook nog een lekker

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Snelle service en het was weer heerlijk zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker???

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed zoals altijd

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed Maar de gefrietuurde rollen hadden allemaal de zelfde smaak Als daar nog wat verschil in kan worden gebracht is het uitstekend Voor herhaling vatbaar

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very good taste! Fast delivery

, 28-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte erg goed. Ook was de bestelling er erg snel.

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en precies op tijd geleverd. We hebben lekker gegeten. Naar onze smaak mag er wel meer sojasaus bij gegeven worden als je zoveel besteld en we vinden de wasabi in de zakjes die erbij geleverd worden niet zo lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Top sushi , bestel hier graag!

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd ??

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Alleen snapte ik die pizza sushi niet zo? Het was een groot vierkant blok en geen pizza punt vorm. Bezorging duurde 2 uur.. dat kan echt niet! Vond het echt beschamend van jullie.. Mensen betalen hier ook nog wel aardig wat voor en dan verwacht je niet dat je er 2 uur op moet wachten. Voor mij geen ilovesushi meer.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was ietwat aan de late kant, maar daar is netjes over gebeld door I Love Sushi zelf. De sushi zelf was wederom heerlijk!

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi tegen een goede prijs en keurig op tijd bezorgd op zondag, wij gaan zeker nog een keer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Prijs kwaliteit verhouding is heel goed. Heel vriendelijk personeel. Wij gaan hier vaker bestellen!

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi en super snelle levering

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top!!!

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd afgeleverd en de lekkerste sushi die ik in tijden heb gehad.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede prijz kwalitijd verhouding

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed snell lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!! Bestelling kwam ook mooi op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en top levering. Ik vroeg om 6 uur en bestelling was er om 6 uur! Top

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!!

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

20 minuten eerder dan aangegeven. Heerlijke verse sushi en de warme gerechten nog warm! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt erg goed en vers! Wat warm moest zijn was warm, alles zat er bij en binnen een uur in huis. Heerlijk

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker! En we werden netjes gebeld dat de bezorging iets later zou worden, dat werd maar 15 minuten, dus goede service!

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer dat er niet meer op postcode 7534 bezorgd word

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima voor elkaar en nog warm. Alleen te weinig soja.

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker zoals gewoonlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was minder lekker vandaag, hopelijk is het volgende keer beter want normaal is de sushi hier goed te doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was niet compleet, maar is heel snel opgelost door I Love Sushi en werd nagebracht! Super!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi viel uit elkaar niet stevig genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Prijs kwaliteit was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde te lang, meer dan 1,5 uur

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was koud en kwam bijna een uur later dan de aangegeven tijd

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!!! Bezorging keurig op de afgesproken tijd -ondanks t slechte weer... alleen maar complimenten!

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supper lekker!! En dit keer extra veel gekregen dankjewel waardeer ik enorm bestel er ook wekelijks ❤️

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was iets laat. Maar super sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede sushi, en de bezorger was super klant klantvriendelijk en aardig. Ga zeker vaker bestellen.

, 24-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel. Sushi was heerlijk en ruim voldoende. Super lief ook dat we er een gratis roll bij kregen. Ook de prijs is prima! Wij zijn erg tevreden.

, 22-01-2019

Kwaliteit:

Rating

tot nu toe het lekkerst in enschede

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

oké goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit. Bestelling via internet makkelijk en de sushischaal stond op tijd klaar.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten! Binnen 30 min was de bestelling al bezorgd! Top:)

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk, werd alleen wat later bezorgd dan aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer heeeerlijk ??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld maar daar blijft het ook bij. Klef en smakeloos helaas. Ik ben dol op sushi maar heb het niet allemaal opgegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom alle verwachtingen nagekomen. Heerlijk gegeten!

, 08-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik heb de bestelling online gedaan en zelf op gehaald op de tijd die ik aan heb gegeven en alles was in order deze smaken beter dan die van de supermarkt lekker vers.

, 08-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Snelgeleverd, jammer dat de bezorger een beetje chagrijnig over kwam, maar iedereen heeft een slechte dag!

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede prijs/kwaliteit-verhouding, veel 'waar voor je geld'. Temperatuur was wel aan de lauwe kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is prima. Bezorging bar slecht! Een uur voor de bezorgtijd besteld, ruim op tijd zou je zeggen. Rond de bezorgtijd gebeld waar het bleef, vervolgens nog een uur gewacht voordat de bestelling kwam. Daarom; nooit weer!

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik bestel regelmatig bij jullie en meestal is de sushi van jullie echt super lekker. echter zijn jullie warme gerechten gewoon koud als ze bezorgt worden. heb maar 1 keer kunnen meemaken dat ze net iets warmer dan lauw waren, wat ook al eigenlijk niet de bedoeling is maar acceptabel. ook vergeten jullie soms stokje of sojasaus erbij te doen. voor de rest de koude gerechten, de sushi, is wel echt heel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

5 sterren Goeie service Lekkere sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes gebeld dat de sushi wat later geleverd zou worden. Er werd 10 min later gezegd en dat was ook zo, top :) Sushi was vers en lekker, prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend! Zeker een aanrader.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super sushi, super service!

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede verhouding in prijs/ kwaliteit! Prima sushi voor het geld dat je er voor kwijt bent. De bezorger was wel te laat maar hier word je keurig van op de hoogte gebracht door I Love Sushi!

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, super fijne serves !!

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals vaker heerlijke sushi met goede verse zalm!!! Prima porties, goede wasabi!! Nette prijs. Als je zelf 15 minuten bij de bezorgtijd op telt zijn ze op tijd!!!

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi smaakte prima. We hadden de studentenbox. Er zaten vier paar stokjes bij en voldoende wasabi en sojasaus. Heb er al vaker besteld en zal dat blijven doen.

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi was perfect en mooi op tijd klaar!

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd top!

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de (denk ik) drukte deze 1ste kerstdag kwam het eten prima op tijd en was nog goed warm! Alsof het zo direct uit de keuken kwam. Echt onze complimenten!

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na lang wachten ondanks een telefoontje van hun kant en dan ook nog een Deel van de bestelling wat koud is wat warm hoorde te zijn.

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben altijd zeer tevreden. Ook dit keer was het heerlijk!! Ik snap ook dat het druk was op kerstavond. Alle begrip. Maar vond het dit keer wel wel erg lang duren. 18.10 uur bestelling gedaan. 19.30 zou het komen. Werd gebeld dat dat een kwartiertje later zou zijn. Ook geen probleem. Maar als het dan vervolgens om 20.30 komt vind ik niet netjes. Geen excuses van de bezorger. Ben vaste klant en zal ik ook blijven maar vond dit niet de juiste behandeling. Mvg Kirsten van den Berg

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Snel en lekker

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dik tevreden!

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi goed, maar bezorging was vreselijk lang. Besteld om 17:24 en voor optie gekozen “zo snel mogelijk”, de eerst volgende optie was 18:15. Om 18:27 werd er gebeld dat de sushi er binnen 10 minuten zou zijn, uiteindelijk werd de sushi om 19:04 bezorgd. Extra rol werd aangeboden bij een volgende bestelling als compensatie voor het wachten. Dit is niet de 1e keer, indien de aangegeven tijd niet wordt gered, dient deze tijd niet aangegeven te worden. Als de keuze “zo snel mogelijk” en 18:15 wordt gegeven, gaat men er vanuit dat dit eerder dan 18:15 is en niet pas om 19:04.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi heerlijk maar wel altijd te laat.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was een half uur te laat, maar er werd wel van tevoren gebeld met excuses wat wij zeer netjes vonden.

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij sommige rollen merk je duidelijk dat het al in het voren is gemaakt. De rijst is te koud en erg kleverig. Verder vond ik het erg lang duren!!! 16:30 besteld, 18:15 pas bezorgd

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was meer dan 40 minuten later dan besteld. Duurde vanaf moment van bestelling tot bezorging meer dan 1,5 uur. Ik werd wel gebeld 20 minuten na verwachte bezorgtijd, maar toen duurde het alsnog 20 minuten totdat het er was. De sushi was verder wel lekker.

, 20-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1.5 uur gewacht

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd een box met heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi?? in twee weken al drie keer iets besteld zegt genoeg?

, 11-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super, ze houden rekening met allergieën en voldoen aan alle wensen! Bezorging ook erg vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het lekker. Enige vervelende vond ik dat de grootte van de zalmkaviaar kleiner is, deze smaakt namelijk wel beduidend anders en ook minder lekker dan de grotere die vroeger geserveerd werd.

, 04-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd ,en sushi ook heerlijk????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede sushi en snelle levering, eerder bezorgd dan was aangegeven

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles lag een beetje door elkaar. Bezorger heeft blijkbaar wat hobbels genomen. Verder prima.

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte erg goed maar de levering duurde lang! (Iets meer dan 1.5uur).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker zoals gewoonlijk maar de bezorger kwam 45min te laat

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Top sushi. Geweldige prijs kwaliteit verhouding en aardige mensen

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Optijd en lekker vers.

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam bijna 2 uur te laat, ik vind dit zo slecht dat we zo lang moesten wachten, we hebben gebeld en er werd toen gezegd dat het er zo aan kwam, maar het duurder gewoon nog 45 voordat het eer was. Dus in totaal 2 uur gewacht niet normaal!!!! Denken de volgende keer wel goed na om weer hier te bestellen.

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Super! ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik schrijf normaal geen recensies omdat ik weet dat het hard werken is in de horeca. Het was de eerste keer dat we hadden besteld en ik heb de bestelling om exact 18.30 geplaatst voor een gewenste levering om 19.30. Nu neem ik die 19.30 niet zo nauw maar toen we om 19.50 nog steeds niks hadden heb ik toch maar even gebeld. Er werd toen gezegd dat ze het plotseling extreem druk hadden gekregen en pas over 10 min de bestelling bij hun weg kon gaan. Nadat ik heb aangedrongen dat we de sushi zsm verwachten ivm andere plannen en ze anders voor een dichte deur zouden staan en voor niks zouden komen zijn ze ook wel direct gekomen. Bezorger zelf was vriendelijk. De eerste en de laatste keer puur door het lange wachten. Eten op zich was prima.

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn sushi was lekker en vers alleen ik kreeg geen stokjes maar voor de rest prima

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Prijs /kwaliteit top!

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten!

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi ooit!!

, 01-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2x box 4 besteld helaas kwam de bezorger met 1 box en zei die dat ik contact op moest nemen met i love sushi, gelijk gebeld en hij zou nagebracht worden duurde lang dus 1 iemand heeft alleen gegeten... erg jammer, ik bestel vaak bij jullie en dan dit en zonder excuses..

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd gewoon lekker, sojabonnen vielen helaas deze keer wel tegen.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, zoals gewoonlijk. Echter wel 2 uur moeten wachten op de bestelling, terwijl de locatie op 10 min fiets afstand ligt.

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Opgehaald ipv laten bezorgen deze keer. Ontzettend leuke en aardig personeel ! De sushi was weer heerlijk.

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bezorgen duurde erg lang. Het arriveerde een half uur later dan de verwachting. Een rol leek echt alle kanten op te zijn geschud. En ik mistte een deel van de bestelling (ook het duurste gedeelte). Ik had hiervoor gebeld en ze wilden hem meteen langsbrengen, echter moest ik vrij snel weg. Toen vroeg ik om geld terug, maar dat deden ze toch niet. Er werd gezegd dat er een aantekening gemaakt werd hiervan en dat ik 't bij een volgende bestelling erbij zou krijgen. Nu nog maar hopen dat ik er dan nog aan denk, anders is het gewoon geld weg. Wat ik wel heb ontvangen was wel lekker.

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi ???

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet zoals ik gewend ben bij andere sushi tentjes. Kan beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en bestelling was compleet. De gefrituurde sushi was nog warm! Heel tevreden en heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en super prijs

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs/kwaliteit verhouding

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed van smaak alleen was de sushi helemaal door elkaar geschud en zag het er niet meer uit. Daarnaast hebben wij 2 uur op onze bestelling moeten wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als bezorgtijd 20.00 uur gekozen en inderdaad netjes op tijd bezorgd. Verder had ik bij mijn bestelling een vraag gesteld. Ik werd gebeld en kreeg het antwoord, heel klantvriendelijk ook! Sushi ook erg gevarieerd en lekker!

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en ruime porties voor het bedrag! Een aanrader om af te halen!

, 03-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Super lekker ?

, 03-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel altijd hier mijn sushi nooit problemen gehad, maar dit keer werden we er ziek door.

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De wacht tijd was wel lang 75 minuten. Maar de sushi was lekker.

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas 2 uur lang op de sushi moeten wachten.. maar dat mocht de smaak niet drukken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17:45 besteld met notitie zo spoedig mogelijk, levertijd stond op 18:45 en we kregen de bestelling om 19:25, met een bellende bezorger.. Echter de kwaliteit was heel goed!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, snel en prima prijs/kwaliteit verhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Perfecte sushi, optijd klaar zoals ik gewend ben. Top service!!

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is goed, Echter hadden wij contant afgerekend met de bezorger, en bleek bij terugkomst van de bezorger op de zaak dat 1 briefje VA. €50.- niet Werdt geaccepteerd door de machine. Vervolgens worden wij gebeld met de mededeling dat wij met nep geld hadden betaald, dat vindt ik nogal wat zo'n beschuldiging!!!!! En of de BEZORGER lees goed, DE BEZORGER het briefje mocht komen omwisselen, Zoniet dan Werdt de politie ingeschakeld. Heeeel erg echt van de leidinggevende om jou bezorger ervoor op te laten draaien!!!!! Geef hem dan iig iets mee waarmee hij bij de deur kan testen of het geld echt is, want wij weten ook niet wat er onderweg met ons geld is gebeurd?? Hele slechte zaak, en wij zitten eraan te denken om de media op te zoeken met dit belachelijke voorval!!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goede kwaliteit voor een schappelijk prijs.

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en erg lekker sushi, smaakte maar mee4

, 12-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en snelle levering!

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Hulde

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, maar enorme tijd gewacht van anderhalf uur

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is echt vers en altijd lekker! Bezorging keurig op tijd, zoals gewend!

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

De sushi was op tijd klaar, precies wat we besteld hadden en niet onbelangrijk... super lekker!!

, 05-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi.

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! Goed verzorgd en ontzettend lekker!! Bestellen hier gauw weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere malen besteld. Tot nu toe was de kwaliteit van de sushi altijd super. Echt een aanrader.

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!!! Top kwaliteit-prijs verhouding. Wij hebben echt genoten en gaan zeker vaker bestellen. Bezorging ook top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en vriendelijk personeel.

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd optijd en heerlijk!!! Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel erg lekker!!

, 15-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Edamame was nog goed warm en was erg lekker (voor ons mag er wel iets meer kruiden op maar dat is heel persoonlijk) Sushi smaakte als altijd weer erg lekker

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur op mijn bestelling gewacht. Jammer.

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas heb ik niet de sushi gekregen die ik besteld had, ook al was de sushi lekker toch vond ik dit erg jammer.

, 26-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik ben echt tevreden allleen jammer dat dit niet in oldenzaal is verder vind ik perfect gr Maria

, 26-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerrr!

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse Sushi wat ondanks de verre afstand netjes op tijd werd geleverd! Zal de volgende keer zeker weer hier bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi, aanrader?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn fan! Wij hebben geen verbeterpunten voor jullie, lekker eten, altijd mooi op tijd, zelfs op vrijdagavond en zondag, goed verpakt en vriendelijke bezorgers, houden zo!

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi!

, 05-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit sushi.

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur moeten wachten. En pas na de bestelling en betaling kreeg ik bericht dat het een uur zou duren. Als ik dat had geweten voordat ik de bestelling had geplaatst, had ik geen bestelling gedaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben onze bestelling geplaatst om kwart over 6 en kregen een mail dat de bestelling een uur later zou komen, kwart over 7, wat al een redelijk lange wachttijd is (mede gezien ik op 5 minuten lopen woon). Echter kwam de bestelling uiteindelijk pas om iets voor 8, dus we hebben meer dan anderhalf uur moeten wachten. Ik ben hier erg ontevreden over en twijfel of ik nogmaals bij I love sushi zou bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snel in de bezorging, en het was ontzettend lekker.

, 19-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en goede service. Er werd zonder probleem rekening gehouden met de aangepaste bestelling. Levering was snel en goed. Sushi was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Bezorging op tijd! Gewoon erg tevreden.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten! Kwam ruim optijd. Zeker een aanrader en ga er ook vaker bestellen

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en correcte en vlotte service.

, 02-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker en snel bezorgd?

, 02-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en optijd! Ook nog eens lekker

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snelle levering!

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, goede prijs-kwaliteit verhouding

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 11-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top en lekker

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

De Crispy Maki is zalig

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mooie aanbieding en was erg lekker en sneller bezorgd dan verwacht

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi, stond netjes op afgesproken tijd klaar. Vond de pittige saus over sommige sushi wel heel erg scherp, beetje te overheersend daardoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super! En snel

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse sushi, snelle levering

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedereen was er erg tevreden over. Prima sushi, goede prijs/kwaliteit en snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2018

Kwaliteit:

Rating

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse sushi top

, 27-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi van goede kwaliteit.

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Sushi was vers en heerlijk. Aanrader!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette service. Werd zelfs gebeld dat de bezorger 5 minutenlater zou zijn. Sushi schaal zag er super verzorgt uit en smaakte heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

De sushi heeft prima prijs-kwaliteit verhouding.